2012-07-02 16:50:01
Φωτογραφία για Εμπλοκή στη μεταγραφή του Μόντριτς στη Ρεάλ
Πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σύμφωνα με την "AS" στη μεταγραφή του Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αρνητικός παρουσιάζεται ο Νούρι Σαχίν. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα, τι θέλει ο παίκτης και τι η Τότεναμ.

Εμπόδια έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται στη μεταγραφή του Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την "AS".

O Κροάτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Μαδριλένους, αλλά αυτό δεν αρκεί.

Η Τότεναμ είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει πολύ ακριβά και η Ρεάλ Μαδρίτης στην προσπάθειά της να ρίξει το κόστος της μεταγραφής είχε προτείνει ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Νουρί Σαχίν, έναν αρκετά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του Μόντριτς.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Σαχίν δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ισπανίας, κάτι που επιβεβαίωσε δηλώνοντας: "Από τότε που έφτασα εδώ ζω το όνειρό μου. Είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους του κόσμου και γι' αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να φύγω. Δεν έχω καμία πρόθεση να το κάνω".

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως με δεδομένο το ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, οι οποίες εξετάζουν το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης, ο Ντάνιελ Λεβί, πρόεδρος της Τότεναμ, θα προτιμούσε να παραχωρήσει τον Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά με το κατάλληλο αντίτιμο. Ωστόσο, αν μέσα στις επόμενες μέρες δεν έχει βρεθεί λύση είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Μόντριτς θα καταθέσει αίτημα μεταγραφής, προκειμένου να πιέσει τις καταστάσεις.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ