2012-07-10 09:12:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Οι ΔΕΚΟ στο απόσπασμα
Έφθασε η ώρα του ξεπουλήματος και επιστρατεύονται απίθανα επιχειρήματα για το μεγάλο φαγοπότι που έρχεται. Φταίει η κατάσταση, φταίει το ευρώ αλλά κυρίως φταίνε οι εργαζόμενοι που πολλαπλασιάστηκαν από την καλοπέραση και το πολύ φαί.

Οι δύο βασικοί συνέταιροι της συγκυβέρνησης αφού επί δεκαετίες διαχειρίστηκαν όλες τις ΔΕΚΟ και με απίστευτες ηλιθιότητες, κουτοπονηριές και σκοπιμότητες τις διέλυσαν και τις λεηλάτησαν τώρα παριστάνουν τους τιμητές.

Χιλιάδες υπεράριθμοι διορίστηκαν έτσι για πλάκα και για ψηφοθηρία ακόμα και ανάπηροι μαϊμούδες, χιλιάδες προαγωγές άσχετων χωρίς ίχνος αξιοκρατίας πλην όμως ευκόλως χειραγωγούμενων που τοποθετήθηκαν σε καίριες θέσεις, προμήθειες και μελέτες που τίποτα δεν απέδωσαν και κατευθύνθηκαν σε ημέτερους, χιλιάδες αστέρια του ιδιωτικού τομέα τοποθετήθηκαν φυτευτοί σε όλες τις ΔΕΚΟ ως κηδεμόνες υπαλλήλων καριέρας μόνο και μόνο να κατευθύνουν τα πράματα εκεί που εσείς επιθυμούσατε και κατέφαγαν μαζί σας όλα τα δις του κόσμου.


Αντί λοιπόν να δικαστείτε για όλα αυτά έχετε το θράσος να ζητάτε και τα ρέστα και να παίζεται με την τιμή και την υπόληψη των εξαθλιωμένων πια μονίμων υπαλλήλων, λες και αποτελεί κακούργημα η μονιμότητα της θέσης τους, λες και τους κλέφτες, τους καταχραστές και τους τεμπέληδες δεν μπορούσατε να τους απολύσετε. Αλλά καλύτερα να διορίζετε πολλούς και συνέχεια παρά να υπάρχουν μόνιμοι γιατί έτσι πολλαπλασιάζετε τις ψήφους σας πουλώντας διαρκώς τις ίδιες θέσεις.

Και γιατί παρακαλώ το Δημόσιο να μην μπορεί να έχει υγιείς επιχειρήσεις; Επειδή εσείς βάζετε παντού το χέρι σας, επειδή εσείς δεν το αφήνετε, επειδή εσείς είστε πίσω απ’ όλα τα στραβά και τα ανάποδα ή επειδή δεν έχετε σκοπό να κόψετε αυτό το χούι;

Γιατί δεν θεσμοθετείτε να υπάρχουν νόρμες εργασίας για κάθε τομέα απασχόλησης και να αποτελεί ποινικό αδίκημα η απασχόληση υπεράριθμων υπαλλήλων, ομοίως να είναι ποινικό αδίκημα οι προαγωγές άσχετων ευνοουμένων σας με αναξιοκρατικά κριτήρια που βγάζουν μάτι και οι αρμόδιοι να διώκονται ποινικά και άμεσα για τέτοιες παραβάσεις, να είναι ποινικό αδίκημα η διασπάθιση δημόσιου χρήματος μέσα από στημένες μελέτες και προμήθειες άχρηστου εξοπλισμού τα αποτελέσματα των οποίων να ελέγχονται υποχρεωτικά μετά την πάροδο λίγων ετών και να καταλογίζονται αναδρομικά ευθύνες;

Αντί να κάνετε όλα αυτά και να εξυγιάνετε τις ΔΕΚΟ τις ξεπουλάτε μπιρ παρά για να τις εξυγιάνουν τάχα οι ατσίδες ιδιώτες με τους γνωστούς τους προσφιλείς τρόπους που όλοι γνωρίζουμε. Με την μαύρη και αδήλωτη εργασία, με την φοροδιαφυγή, με τους λαθρομετανάστες, με θαλασσοδάνεια, με την μη τήρηση των κανόνων, με την εξαθλίωση των εργαζομένων, τις απειλές και τις διώξεις και άλλα τέτοια που μόνο εσείς και αυτοί γνωρίζετε.

Και σε περίπτωση έκτατης ανάγκης, που όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να έρθει, ξέρουν να μας παρατάνε σύξυλους, όπως οι κινητές τηλεφωνίες που σιώπησαν στον σεισμό της Αθήνας, πανικοβάλλοντας τον κόσμο.

Και για νάχουμε καλό ρώτημα ποιοι είναι οι σοβαροί επιχειρηματίες που προσβλέπετε να χαρίσετε τις ΔΕΚΟ;

Μήπως αυτοί που δημιούργησαν τις 100 χιλιάδες θέσεις στη Βουλγαρία και παράτησαν τα επιδοτημένα εργοστάσια και τις βιοτεχνίες στην Ελλάδα ενώ είχαν ένα σωρό απαλλαγές και προνόμια που τα φορτώθηκε ο φορολογούμενος λαός;

Μήπως αυτοί με τις offshore εταιρείες που φοροδιαφεύγουν συνεχώς;

Μήπως αυτοί που έβγαλαν εκατομμύρια ευρώ έξω;

Μήπως αυτοί που έχουν στήσει διπλά και τριπλά νοικοκυριά σε διάφορες ξένες χώρες και σε φορολογικούς παραδείσους, έτοιμοι να την κάνουν όποτε θελήσουν;

Σ’ αυτούς λοιπόν σκοπεύετε να δώσετε τις ΔΕΚΟ των παππούδων μας, των πατεράδων μας και όλων των φορολογούμενων Ελλήνων;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ