2012-07-11 16:26:53
Φωτογραφία για Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της Γιουβέντους
Η Γιουβέντους παρουσίασε επίσημα τις εμφανίσεις της για τη νέα σεζόν, από τις οποίες θα απουσιάζουν τα περιβόητα τρία αστέρια. Ποια εξήγηση έδωσε ο πρόεδρος των "μπιανκονέρι", Αντρέα Ανιέλι

Λίγο μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες της και μία ημέρα πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν στο Chatillon/Saint Vincent, η Γιουβέντους προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση των νέων της εμφανίσεων που φέρουν την υπογραφή της Nike.

Οι Μίρκο Βούτσινιτς και Αρτούρο Βιδάλ έπαιξαν το ρόλο του... μοντέλου για να παρουσιάσουν την πρώτη εμφάνιση (κλασική ριγωτή ασπρόμαυρη), ο Ασαμόα εμφανίστηκε με τη δεύτερη εμφάνιση (ολόμαυρη), ενώ Κουαλιαρέλα και Μαρόνε φόρεσαν τις φόρμες της "βέκια σινιόρα" για τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια αντίστοιχα.

Φυσικά, το γεγονός που "έκλεψε την παράσταση" -όπως αναμενόταν- ήταν η απουσία των τριών αστεριών από τις νέες εμφανίσεις (τα οποία θα υποδήλωναν τα 30 πρωταθλήματα που θεωρεί η επίσημη Γιουβέντους ότι έχει κατακτήσει), με τον Αντρέα Ανιέλι να δικαιολογεί την απουσία τους λέγοντας:


"Δεν αναγνωρίζουμε πλέον την αριθμητική μέτρηση της ιταλικής ομοσπονδίας αναφορικά με τα κερδισμένα πρωταθλήματα. Εμείς μετράμε μέχρι το 30 και η Figc μέχρι το 28. Η ομοσπονδία μετράει μέχρι το 27 και μετά πηδάει δύο μέχρι να φτάσει στο 28 Δεν αναγνωρίζουμε αυτό το πράγμα και έτσι αποφασίσαμε να αφαιρέσουμε τα αστέρια", τόνισε ο πρόεδρος της Γιουβέντους, ο οποίος αναφέρθηκε με καμάρι για την κατάκτηση του σκουντέτο την περασμένη σεζόν από τους "μπιανκονέρι".

"Πριν από 365 ημέρες ουδείς πίστευε ότι θα βρισκόμασταν εδώ, την ημέρα της παρουσίασης των εμφανίσεων της σεζόν 2012-2013 και θα μιλούσαμε για μία ομάδα που προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου.

Τα προγνωστικά δεν ήταν υπέρ μας πέρυσι στο ξεκίνημα της περυσινής σεζόν, μάλιστα οι περισσότεροι μας τοποθετούσαν από την 5η μέχρι την 6η θέση.

Το πρωτάθλημα που πήραμε ήταν το πρωτάθλημα της οργής και της υπερηφάνειας", δήλωσε σχετικά.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το ποιος θα πάρει τη "βαριά κληρονομιά" που άφησε πίσω του ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, τη φανέλα με το Νο 10, ο Ανιέλι απάντησε:

"Θα το αποφασίσουν τα παιδιά ποιος θα πάρει το Νο 10. Το να κουβαλάς αυτό το νούμερο είναι κάτι κουραστικό.

Εύχομαι στον επόμενο να έχει επιτυχία που να συγκρίνεται με τον παίκτη που την φόρεσε προηγουμένως".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ