2012-07-13 14:35:02
Φωτογραφία για Αναγνώστης μας πληροφορεί για ...τον πύθωνα ως κατοικίδιο
Κάποιος είχε για κατοικίδιο ζώο στο σπίτι του έναν πύθωνα. Τον είχε πάρει μικρό τον τοποθέτησε σε μια γυάλα στο σπίτι του και τον τάιζε ποντίκια.

Ο καιρός περνούσε και ο πύθωνας μεγάλωνε. Κατά καιρούς το αφεντικό του τον έβγαζε έξω από τη γυάλα και τον άφηνε να κυκλοφορεί ελεύθερος μέσα στο σπίτι. Κάποια στιγμή ο πύθωνας σταμάτησε να τρώει το γεύμα που το πρόσφερε το αφεντικό του ενώ η συμπεριφορά προς το αφεντικό του γινόταν όλο και πιο φιλική. Ο ιδιοκτήτης του ανησύχησε για την ανορεξία του κατοικίδιού του και ζήτησε τη συμβουλή ενός εξειδικευμένου στα φίδια κτηνίατρου. Ο κτηνίατρος των ρώτησε αν εκτός από την ανορεξία παρατήρησε αλλαγή στη συμπεριφορά του. Τότε ο ιδιοκτήτης του ανέφερε πως ο πύθωνας τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ φιλικός μαζί του και πως όταν τον έβλεπε ξαπλωμένο στον καναπέ ή το κρεβάτι του των πλησίαζε και ξάπλωνε μαζί του.

Ο κτηνίατρος τότε συμβούλεψε τον πελάτη του να "ξεφορτωθεί" το κατοικίδιό του γιατί προετοιμαζόταν να τον φάει. Ο πύθωνας πλησίαζε το αφεντικό του και ξάπλωνε δίπλα του όχι για να παίξει μαζί του, αλλά για να διαπιστώσει αν ήταν αρκετά μεγάλος ώστε να τον καταπιεί.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ