2012-07-13 15:11:07
Φωτογραφία για «Με μεγάλη επιτυχία η γιορτή για την Τρίτη Ηλικία» στο δήμο Αχαρνών
από το Γραφείο Τύπου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά στο Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στις 4-7-2012.

Την βραδιά διοργάνωσε το προσωπικό της ΔΗ.Φ.Α. με την στήριξη του Προέδρου της κου Μιχάλη Βρεττού και την αφιέρωσε στην Τρίτη Ηλικία.

Τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. της περιοχής μας γέμισαν το θέατρο, περνώντας μια υπέροχη βραδιά, παρένθεση στην καθημερινότητα, κάτω από το φως της πανσελήνου. Ο λόφος του Προφήτη Ηλία, μαγικός, γεμάτος μυρωδιές από βασιλικούς, δέχθηκε την Τρίτη Ηλικία και μαζί ταξίδεψαν στο χθες.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους βοήθησαν για το στήσιμο αυτής της εκδήλωσης και βέβαια τον Σύλλογο Πελοποννησίων, το αρτοζαχαροπλαστείο "Βλάσσης", τα ζαχαροπλαστεία "Στεργίου", για τα υπέροχα κεράσματα που μας προσέφεραν και τα τουριστικά γραφεία "Μαρίνη" και "Περάκη" για την δωρεάν μεταφορά των Ηλικιωμένων, καθώς επίσης το Σύλλογο Ολυμπιακή Φλόγα για την επίδειξη ρυθμικής που μας παρουσίασε υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας, κας Αργυρώς Καννελοπούλου και τη σχολή της κας Μαρίας Παπαδοπούλου "Bailar con Maria" για τα υπέροχα χορευτικά που παρακολουθήσαμε.


Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α. κ. Βρεττός Μιχάλης δήλωσε: Άλλη μία εκδήλωση της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, χωρίς κανένα κόστος για τον Δήμο μας. Μέσα σε δέκα μέρες, έπειτα από την πολύ μεγάλη εκδήλωση για τους Παιδικούς Σταθμούς στην κεντρική πλατεία Αχαρνών, καταφέραμε να δώσουμε χαρά σε ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι της πόλης μας που είναι η τρίτη ηλικία και συγκεκριμένα τα Κ.Α.Π.Η. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν αναπάντεχα μεγάλη και στις δύο περιπτώσεις καθώς σε δύο περιοχές της πόλης μας, διασκέδασαν κάποιες χιλιάδες από τους συμπολίτες μας. Επίσης να αναφέρουμε πως από την εκδήλωση συγκεντρώθηκε ένα ποσό, το οποίο θα διατεθεί για μία εκδρομή όσων συμμετείχαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Να ευχαριστήσουμε πολύ όσους παρευρέθηκαν και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Ντούρο Σωτήριο που είναι πάντα δίπλα μας και αρωγός στην προσπάθειά μας, όπως επίσης τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Μίχα Ιωάννη, τον Πρόεδρο της Αρωγής κ. Γκίκα Παναγιώτη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Κατσανδρή Ιωάννη και τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης κ Κασσαβό Ιωάννη και Γκίκα Χρήστο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ