2012-07-16 04:27:05
Φωτογραφία για Τούρκικος κολοσσός θέλει μαρίνα στο Ναύπλιο;
4 μαρίνες στην Ελλάδα ετοιμάζεται να αγοράσει η μεγάλη κατασκευαστική της Τουρκίας.

Μαρίνα Τούρκικων συμφερόντων πρόκειται να δημιουργηθεί στην Πελοπόννησο, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πού ακριβώς θα κατασκευαστεί.

Εκτιμάται ωστόσο, ότι η Τουρκική εταιρία ενδιαφέρεται για να μαρίνα που επιθυμεί να κατασκευάσει ο δήμος Ναυπλιέων και για την οποία αναζητεί επενδυτή. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν το Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου είχε απευθυνθεί σε ξένους εν δυνάμει επενδυτές για να κάνει κατόπιν Διεθνή Διαγωνισμό, ο οποίος όμως ακόμα βρίσκεται στα …χαρτιά.

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες το Λιμεναρχείο Ναυπλίου είχε ενημερώσει τους βαρκάρηδες που διαθέτουν ρεμέτζα στο σημείο που πρόκειται να κατασκευαστεί η μαρίνα, να είναι έτοιμοι για την απομάκρυνσή τους, όταν απαιτηθεί.


Όπως αναφέρεται στο έγγραφο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη που βγήκε στη δημοσιότητα, η Τούρκικη εταιρία που εκδηλώνει το ενδιαφέρον της για μαρίνες στην Ελλάδα, είναι μια από τους μεγαλύτερες εταιρίες στον τραπεζικό, βιομηχανικό, κατασκευαστικό και τουριστικό τομέα και ονομάζεται DOGUS Holding A.Ş.

Το έγγραφο του Προξενείου όπως διέρρευσε, αναφέρει ότι η εταιρία σχεδιάζει να αγοράσει συνολικά τέσσερις μαρίνες στην Κέρκυρα, τη Λευκάδα και την Πελοπόννησο, κάνοντας μια επένδυση που φτάνει τα 20 εκ. ευρώ.
moriasnow.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τώρα κερ-Νας μπύρα! [Video]
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τώρα κερ-Νας μπύρα! [Video]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ