2012-07-16 05:08:05
Φωτογραφία για Διεκδικεί 17 εκατ. ευρώ ο Μαραντόνα!
Το συμβόλαιο της επόμενης περιόδου διεκδικεί ο Ντιέγκο Μαραντόνα, μετά την απόλυση του από τον πάγκο της Αλ-Ουάσλ. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Αργεντινός προπονητής ζητά ποσό ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ, ως αποζημίωση για την οριστικά απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Τα άσχημα αποτελέσματα της πρώην ομάδας του την περασμένη περίοδο, που την οδήγησαν στην 8η θέση σε πρωτάθλημα 12 ομάδων, ήταν ο λόγος που αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο να «διώξει» τον Μαραντόνα.

Ο «Θρύλος» του ποδοσφαίρου ζητά το συγκεκριμένο ποσό, καθώς αυτά αναμενόταν να πάρει για το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του στην Αλ Ουάσλ. Ωστόσο, οι Άραβες υποστηρίζουν ότι υπάρχει συγκεκριμένος όρος στο συμβόλαιο του Μαραντόνα που αναφέρει πως σε περίπτωση απομάκρυνσης του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή από τον πάγκο κατά τη δεύτερη χρονιά της θητείας, τότε η αποζημίωση ανέρχεται μόλις στον μισθό δύο μηνών.

Βέβαια, ο Μαραντόνα έχει αποκαλύψει ότι θα ήθελε να συνεχίσει στον αραβικό σύλλογο, καθώς αγαπά τη χώρα. Είναι πολύ πιθανό να μεταβεί άμεσα στο Ντουμπάι και να βρεθεί μια λύση μεταξύ των δύο πλευρών. Υπάρχουν φήμες ότι ενδεχομένως λύσουν το οικονομικό πρόβλημα συμβιβαστικά και μάλιστα να του προταθεί να αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή στην Αλ-Ουάσλ, όπως και ο Φάμπιο Καναβάρο στην Αχλί του Ντουμπάι.
sport-fm
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ