2012-07-16 07:44:07
Φωτογραφία για Την αναγνώριση αυτή δεν την είχα φανταστεί
Εχει όλο το πακέτο της επιτυχίας. Είναι πολύ νέα, πανέμορφη και με υπέροχη φωνή. Το νεανικό κοινό... παραληρεί στο όνομά της και οι εμφανίσεις της τον χειμώνα που μας πέρασε σε πολλές πόλεις της Ελλάδας στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η Demy ή Δήμητρα Παπαδέα, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου εξακολουθεί να μένει μέχρι και σήμερα. Το 2011 η Demy έγινε δεκαεννέα ετών και παράλληλα έκανε και το πολύ επιτυχημένο ντεμπούτο της στο τραγούδι.

Ομως, η μουσική μπήκε στη ζωή της από πολύ μικρή ηλικία, αφού ξεκίνησε τα μαθήματα στα πέντε της και αργότερα άρχισε και μαθήματα φωνητικής, τα οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Οπως έχει πει η ίδια, όλα έγιναν σχεδόν από μόνα τους. Της προτάθηκε να συνοδεύσει τον Μηδενιστή στο ντουέτο «Μια ζωγραφιά», που έγινε κατευθείαν mega hit! Τα ραδιόφωνα το παίζουν συνεχώς και το βιντεοκλίπ μετράει εκατομμύρια views στο ΥouΤube.


Ακολούθησε το «Μόνο μπροστά», που έφτασε στην κορυφή των charts. Η μεγάλη της επιτυχία σε συνεργασία με τους Playmen έχει τίτλο «Fallin», ενώ το τελευταίο single της «Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια» είναι ήδη στο Νο1 των charts. Στα βραβεία MAD Video Music Awards 2012 η DEMY ήταν από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς, αφού το κοινό της χάρισε τρία βραβεία!

Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια, καλύτερο hip hop βιντεοκλίπ για το «Μια ζωγραφιά» και καλύτερο ντουέτο-συνεργασία με τον Μηδενιστή. Εχει πάρει δε και το βραβείο της πρωτοεμφανιζόμενης στις «Γυναίκες της χρονιάς».

- Πες μας λίγα λόγια για σένα...

Εχω μία αδελφή είκοσι οκτώ χρόνων, που είναι δικηγόρος και καμιά φορά γράφει στίχους για τα τραγούδια μου. Εχει γράψει και το «Μόνο μπροστά». Ασχολείται και αυτή με τα καλλιτεχνικά και ζωγραφίζει. Εγώ συνεχίζω να μένω με τους γονείς μου και είμαι στο τρίτο έτος της Νομικής.

- Και τώρα είχες και εξεταστική Ηταν πολύ δύσκολα αλλά, επειδή και με την PANIK Records έχουμε πολύ καλή συνεννόηση σε περιόδους εξεταστικής, καταφέρνω και προσπαθώ να απέχω έως έναν βαθμό ελαττώνοντας τιςεμφανίσεις, τις φωτογραφήσεις και τις συνεντεύξεις για να μπορώ να διαβάζω. Τα συνδυάζω έτσι.

- Για πολλούς αυτό που ζεις είναι ένα όνειρο. Ενα νέο κορίτσι στην εταιρεία του Πάρη Κασιδόκωστα και του Γιώργου Αρσενάκου και μάλιστα με αρκετά βραβεία στα MAD. Πώς αισθάνεσαι;

Η αλήθεια είναι ότι την πορεία μου τον τελευταίο χρόνο δεν την είχα φανταστεί. Πήγε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι το είχαμε φανταστεί γενικότερα στην Panik Records κι εγώ προσωπικά που ξεκίνησα και δεν ήξερα πού πηγαίνω αλλά απλώς το έκανα γιατί το αγαπώ και μου ήρθε και μια καλή ευκαιρία. Οταν δουλεύουμε ένα κομμάτι, ξέρουμε αν θα πάει. Οταν δουλεύεις ένα κομμάτι και το κάνεις με αγάπη και πραγματική θέληση, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάει καλά. Την αναγνώριση αυτή δεν την περίμενα και, όταν είδα και την αγάπη του κόσμου περνώντας οι μήνες, τότε άρχισα να συνειδητοποιώ κάποια πράγματα.

- Θες να κυνηγήσεις μια καριέρα στο εξωτερικό;

Το κάνουμε ήδη. Το «Fallin» κυκλοφορεί στην Αμερική και την Ανατολική Ευρώπη και μάλιστα ανεβαίνει πολύ γρήγορα στα charts. Και το «Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια» επίσης θα κυκλοφορήσει στην Ανατολική Ευρώπη και περιμένω να δω πώς θα πάει. Είναι το επόμενο σκαλοπατάκι που θέλω να ανέβω.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

- Ποια συνεργασία είναι το μεγάλο σου όνειρο;

Είναι πολλές. Κάποιοι καλλιτέχνες στο εξωτερικό που τους θεωρώ τοπ, όπως η Lana Del Rey, και θα ήθελα πολύ να ακούσω τον συνδυασμό μας. Από Ελληνες καλλιτέχνες, επειδή είναι και κάτι πιο προσιτό, δεν θα θελα να ξεχωρίσω κάποιον. Σίγουρα πάντως, επειδή μου αρέσει πολύ να συνεργάζομαι και έπειτα από κάθε συνεργασία ανακαλύπτεις για τον εαυτό σου και κάτι νέο, είναι πολλές αυτές που θα ήθελα να κάνω.

- Εχεις στεναχωρηθεί με κάτι που έχει γραφτεί ή ακουστεί για σένα;

Κατά καιρούς, ακούγονται διάφορα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν στενοχωριέμαι. Το τραγούδι είναι η μεγάλη μου αγάπη και είτε το κάνω για χόμπι είτε επαγγελματικά είναι ο πρώτος και ο τελευταίος στόχος μου. Αυτό θέλω να απασχολεί τον κόσμο. Θέλω να τον απασχολούν τα τραγούδια μου, η μουσική μου, η φωνή μου, η προσωπικότητά μου αλλά μέχρις εκεί. Στεναχωριέμαι όταν ακούγονται πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με αυτό.

- Τι μπορεί να σε φέρει στα όριά σου;

Η υποκρισία. Δεν μπορώ τους δήθεν ανθρώπους που το παίζουν. Πόσω μάλλον αν είχα μιαν εντύπωση για κάποιον και δω ότι είναι τελείως διαφορετικός. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο και με εκνευρίζει πάρα πολύ.

- Εχεις χόμπι;

Γενικά, ακούω πάρα πολύ μουσική, παρ’ όλο που είναι το επάγγελμά μου. Το κάνω και σαν διασκέδαση. Χορεύω R’n’R, που είναι και από τα αγαπημένα μου.

- Τι κάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου;

Μπορεί να πάω στη θάλασσα ή να πάω για ένα πικνίκ, που επίσης μου αρέσει πολύ. Εχει και η Αθήνα πάρκα που μπορείς να κάνεις πικνίκ. Προσπαθώ να γυμνάζομαι, να κάνω ποδήλατο, αλλά από έλλειψη χρόνου μπορεί να μην το κάνω, όταν είμαι πολύ κουρασμένη. Ακόμα και τον χειμώνα που είχε πολύ κρύο έπαιρνα το ποδήλατο και έβγαινα έξω.

- Πιστεύεις στις φιλίες στον καλλιτεχνικό χώρο;

Εχω κάνει κάποιες φιλίες από τον χώρο, αλλά έχω και κάποιους κολλητούς που δεν τους αλλάζω και μπορεί να έχω πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά εξακολουθώ να τους βλέπω και παραμένουν εκεί ακόμα και αν βρισκόμαστε μία φορά τον μήνα. Εχω κάνει όμως και… φίλους που νόμιζα ότι είναι φίλοι, αλλά τελικά απογοητεύτηκα.

«Οταν χωρίζω, γράφω στίχους!»

- Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;

Μπορεί να με ανεβάσει και να με ρίξει πάρα πολύ. Είτε τις καλές στιγμές είτε τις άσχημες, τις παίρνω πολύ σοβαρά και κατάκαρδα και το ζω έντονα. Ακόμα και για έναν έρωτα που μπορεί να τον ζήσω πολύ έντονα μόνο για λίγο, δεν υπάρχει περίπτωση όταν χωρίσω να μην κλάψω και να μη γράψω στίχους. Ο,τι έχω στο αρχείο μου από στίχους (που είναι και πολύ δικά μου πράγματα, τα οποία δεν τα δείχνω σε κανέναν) είναι από τέτοιες στιγμές. Οταν στενοχωριέμαι πολύ και γράφω κάτι, χαίρομαι τόσο πολύ με αυτό που βγήκε, που σε έναν βαθμό ξεπερνώ ό,τι έχει συμβεί! Τελικά, είναι πολύ καλό αυτό.

- Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει για έναν έρωτα;

Δεν έχω κάνει κάτι τρελό για κάποιον. Είχα παρατήσει τους φίλους μου στις πέντε το πρωί για να πάω στην άλλη άκρη της Αθήνας, όπου ήταν εκείνος, όμως το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι είχα πει ψέματα σε κάποιον άλλον γι’ αυτό. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι τρελό. Μέχρι τώρα πάντως... διατηρώ το μυαλό μου στο κεφάλι μου ακόμα και όταν ερωτεύομαι.

- Τελικά, με τον Ακη Πετρετζίκη τι ισχύει; Είστε ζευγάρι ή απλώς δύο καλοί φίλοι;

Το έχω απαντήσει τόσες φορές τον τελευταίο μήνα… Ολοι το έχουν ακούσει τόσες πολλές φορές και νομίζω ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτό. Επειδή μιλάω με τον κόσμο μέσω του Facebook και του Twitter, κανείς δεν με έχει ρωτήσει για τα προσωπικά μου.

- Πώς είναι ο ιδανικός άντρας για σένα;

Σε κάποια χαρακτηριστικά έχω καταλήξει. Θεωρώ γοητευτικό το να έχει ο άλλος αυτοπεποίθηση, να ξέρει τι θέλει, να έχει τρόπους, να έχει ζήσει κάποια πράγματα, να είναι δραστήριος, γιατί δεν μπορώ τους τεμπέληδες και όσους δεν έχουν ενδιαφέροντα. Είναι που δεν ξέρω τι θέλω, αλλά τελικά φαίνεται ότι τον έχω σκιαγραφήσει.

Espresso της Κυριακής
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βυθίσου στη σιωπή
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βυθίσου στη σιωπή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ