2023-11-26 13:40:05
Φωτογραφία για Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Είχα πει στη Φαίη να το σκεφτεί διπλά πριν πάει στον ΣΚΑΪ, ρίσκαρε πολλά με αυτό το βήμα»

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η γνωστή μαγείρισσα, μετά το πέρασμά της από τη «Γη της Ελιάς» και την επιστροφή στην κουζίνα της Ελένης Μενεγάκη, αναφέρεται στη συνεργασία της με την κορυφαία παρουσιάστρια αλλά και την εμπειρία της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

«Την Ελένη την αγαπώ, έχουμε κάνει πολύ ωραία πράγματα μαζί από πολύ παλιά. Μου στάθηκε σε δύσκολες καταστάσεις. Στην προηγούμενη δεκαετία ξαναήρθαμε πιο κοντά, είχαμε χαθεί για ένα διάστημα. Είναι πάντα με μία ανοιχτή αγκαλιά και μια μεγάλη καρδιά», δηλώνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Ο Γιώργος (Λιάγκας) είναι πολύ αληθινός, αυθεντικός. Θα δείξει τα νεύρα, την χαρά του. Ακόμα και τη διαολιά που θα κάνει θα τη δεις στο βλέμμα του. Γι’ αυτό τον αγαπώ, γιατί είναι αληθινός, είναι αυτό που είναι και κάποιους ανθρώπους τους αγαπάμε έτσι όπως είναι. Κάτι τον ενοχλεί προφανώς για να κάνει αυτά τα ξεσπάσματα», απαντά η γνωστή μαγείρισσα.

«Για τη Φαίη το να πάει στον ΣΚΑΪ ήταν ένα βήμα που ρίσκαρε πολλά πράγματα. Τότε της είχα πει κι εγώ να το σκεφτεί και δεύτερη φορά πριν το κάνει», αποκαλύπτει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τη μεταγραφή της παρουσιάστριας.

«Έχουν γράψει διάφορα για εμένα και τον ΣΚΑΪ. Εγώ μια χαρά πέρασα, μια χαρά τα βρήκα με όλους και όλα ήταν τέλεια», καταλήγει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τη δική της εμπειρία από το κανάλι του Φαλήρου.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ