2012-07-16 09:03:13
Φωτογραφία για Ετοιμάζουν ροζ ξενοδοχείο για σκυλιά!
Τα διεθνή στερεότυπα θέλουν τους Βραζιλιάνους να είναι θερμοί και αγαπησιάρηδες και οι ίδιοι κάνουν ό,τι μπορούν για να συντηρήσουν τη φήμη τους.

Έτσι, σκέφθηκαν να δημιουργήσουν ένα «ροζ» ξενοδοχείο... για σκυλάκια!

Η ιδέα βασίστηκε στη μεγάλη αγάπη που τρέφουν οι Βραζιλιάνοι για τους σκύλους τους. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Φαμπιάνο Λούρντες εξήγησε ότι «πολλές φορές οι άνθρωποι θέλουν να ζευγαρώσουν τα σκυλιά τους. Όμως αυτό προϋποθέτει χρόνο και από την πλευρά του ιδιοκτήτη. Και πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν χρόνο...».

Έτσι, το πρωτοποριακό ξενοδοχείο, που θα ανοίξει σύντομα στην πόλη Μπέλο Οριζόντε, θα προσφέρει στους τετράποδους ερωτευμένους «δωμάτια», όπου θα μπορούν να... κάνουν τη δουλειά τους με την ησυχία τους. Το τίμημα θα είναι 50 δολάρια για μία ημέρα.

Τα δωμάτια θα είναι καταλλήλως διακοσμημένα με καρδούλες και θα έχουν χαμηλό φωτισμό, ενώ για τους πελάτες θα υπάρχει και επίβλεψη από κτηνιάτρους!

Η επένδυση θα στοιχίσει συνολικά 1 εκατομμύριο δολάρια και ο Λούρντες, ο οποίος θα έχει για συνέταιρο την αδελφή του, αναμένει έσοδα 300.000 δολαρίων το χρόνο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ