2012-03-15 21:32:02
Φωτογραφία για Κόρινθος: Απροσπέλαστο από τους λαθρομετανάστες το λιμάνι τις βραδινές ώρες
Η παρουσία λαθρομεταναστών προκαλεί φόβο στους πολίτες ενώ δεν είναι λίγα τα περιστατικά με...φθορές στα οχήματα που παρκάρουν στην περιοχή ενώ τον φόβο επέτειναν οι πυροβολισμοί που έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας.

Αύξηση των λιμενικών δυνάμεων ώστε να ελεγχθεί η είσοδος και παραμονή λαθρομεταναστών το χώρο του λιμανιού και την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου ζητά με συνεχή αιτήματά της η δημοτική αρχή Κορίνθου εντοπίζοντας μια από τις κύριες αιτίες της αυξανόμενης εγκληματικότητας στην πόλη και στις... γύρω περιοχές στην παρουσία αυτή, στην εξαθλίωση αυτών των ανθρώπων .

Οι λαθρομετανάστες βρίσκουν καταφύγιο στην παραλία της Ιερατικής αλλά και στον Άγιο Νικόλα. Ειδικά τώρα το χειμώνα που τα καταστήματα της περιοχής δεν λειτουργούν στους εξωτερικούς τους χώρους , αφού σουρουπώσει , μονάχα ξένους συναντάς στο σημείο. Κάποιοι από αυτούς επιχειρούν να…εργαστούν! Σε βοηθούν να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου κάνοντας σου κουμάντο, σου πλένουν τα τζάμια ακόμα κι αν δεν θέλεις και σου εγγυώνται πως θα φυλάνε το αυτοκίνητό σου στη διάρκεια της απουσίας σου
. Κάποιοι δίνουν το 1 ευρώ άλλοι όχι…«Αν δεν τους δώσεις μπορεί να βρεις το αυτοκίνητό σου γρατζουνισμένο» θα πει οδηγός που έχει πέσει θύμα σημειώνοντας πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα όρια πράγμα που αποδείχτηκε και από το πρόσφατο παρ ολίγον αιματηρό περιστατικό με το πυρ που άνοιξαν άγνωστοι επιβαίνοντες σε ι.χ προς γνωστό Κορίνθιο ο οποίος πήγαινε να πάρει το σταθμευμένο του όχημα στον Άγιο Νικόλα.

http://www.korinthiaportal.gr/news/682/korinthosaprospelasto-limani-tis-bradines-ores
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ