2012-03-15 23:29:04
Φωτογραφία για Διάψευση Κουβέλη για τα σενάρια προσχώρησης στην «Κοινωνική Συμφωνία»
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, και μέχρι τότε παραμένω ανεξάρτητος βουλευτής επαναλαμβάνει ο Σπύρος Κουβέλης, διαψεύδοντας τα σενάρια περί προσχώρησής του... στο κόμμα της Λούκα Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη.

«Καλή η πολιτικολογία, αλλά καλές και οι καθαρές κουβέντες. Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, και μέχρι τότε παραμένω ανεξάρτητος βουλευτής Αʼ Αθήνας, και θα προσπαθώ με όσα κάνω να τιμήσω την εμπιστοσύνη των πολιτών που με ψήφισαν» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Όπως αναφέρει ο κ. Κουβέλης, πήγε στην παρουσίαση του νέου κόμματος «Κοινωνική Συμφωνία», «όχι μόνο γιατί η φιλική του σχέση με τη Λούκα Κατσέλη και τους υπόλοιπους βουλευτές επέβαλλε ανθρώπινα να συμμετάσχει, αλλά κυρίως γιατί θεωρεί ότι ένας ανεξάρτητος και ελεύθερος πολιτικός, όχι μόνο έχει δικαίωμα αλλά είναι ανάγκη να παρακολουθεί, να κρίνει, και όταν τις αξιολογεί σαν χρήσιμες, να στηρίζει ιδέες και προσπάθειες».

«Από αυτό όμως μέχρι τις εκτιμήσεις που βγήκαν σε blogs και ΜΜΕ ότι εντάχθηκα στο νέο κόμμα, και άλλα τέτοια, υπάρχει μεγάλη απόσταση» υπογραμμίζει.parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ