2012-03-16 00:53:04
Φωτογραφία για Ο Βενιζέλος… μόνος στο κάδρο
Μια λευκή σελίδα… Αυτός είναι σχηματικά ο τρόπος με τον οποίο θα προσπαθήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος να πείσει για την αλλαγή πορείας του ΠΑΣΟΚ... υπό την ηγεσία του πλέον, επιδιώκοντας να δώσει στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας το αίσθημα ενός καινούριου ξεκινήματος, για το κατεξοχήν κόμμα εξουσίας στην Ελλάδα, στα χρόνια της Μεταπολίτευσης.

Τόσο στη σημερινή, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου, όσο και μετά τη Δευτέρα, οπότε και θα κάθεται πλέον και επισήμως στην καρέκλα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, ο «δελφίνος» με τη… δεύτερη ευκαιρία θα προσπαθήσει να σηκώσει στις πλάτες του την επιχείρηση ανασυγκρότησης του Κινήματος.

Γνωρίζει άλλωστε ότι εκείνος αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα του «νέου ΠΑΣΟΚ», καθώς γύρω του συνασπίζονται μια σειρά από κορυφαία στελέχη, είναι ο μόνος που εγγυάται την ενότητα αλλά και τη συνέχεια του Κινήματος σε… ανεκτό βαθμό, και αποτελεί «καινούριο προϊόν» για την ελληνική κοινωνία, από τη στιγμή που θα βρίσκεται πλέον στην ηγεσία.

Το… κάδρο του «νέου ΠΑΣΟΚ» λοιπόν δεν χωράει άλλους, καθώς το επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν επιθυμεί να υπάρξει διασπορά ή αποπροσανατολισμός του κεντρικού μηνύματος του Κινήματος. Και το κεντρικό μήνυμα που θα εκπέμψει στην ελληνική κοινωνία το «νέο ΠΑΣΟΚ» στις εκλογές που έρχονται, θα είναι ο ίδιος ο καινούριος Πρόεδρός του.statesmen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ