2012-07-22 11:42:09
Φωτογραφία για Οι πιο sexy ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί της αμερικανικής τηλεόρασης
Είναι δυναμκές, σέξυ και σε κάθε τους βήμα τραβούν όχι μόνο τα φλας των δημοσιογράφων αλλά και...τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού. Και μπορεί να λένε πως η ομορφιά και το ταλέντο συνδυάζεται δύσκολα με την επιτυχία και το χρήμα, ωστόσο οι σταρ που αναδείχθηκαν από το περιοδικό Forbes ως οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί στην αμερικανική TV, έχουν καταφέρει να πείσουν τους παραγωγούς πως θα πρέπει να ξοδέψουν πολλά εκατομμύρια δολάρια για να τις έχουν στα τηλεοπτικά τους καστ. Άλλωστε, έχει αποδειχθεί πως η αμερικανική τηλεόραση «αγαπάει» τις μελαχρινές.

Στην κορυφή της λίστας δεσπόζει η Sofia Vergara, η οποία εισέπραξε συνολικά 19 εκατομμύρια δολάρια από τον Μάιο του 2011 έως τον Μάιο του 2012.

Η κολομβιανή σταρ πρωταγωνιστεί σε μία από τις πλέον πετυχημενές κωμικές σειρές, στο Modern Family, και έχει καταφέρει να βρίσκεται στο επίκεντρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Οι εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές είναι καθημερινές ενώ παρά τα σαράντα της χρόνια, πολλές εταιρείες την επιλέγουν για την διαφήμιση των προϊόντων τους. Σημειώνεται πως η Sofia Vergara κέρδισε, επιπλέον, 27 εκατομμύρια δολάρια από την εταιρεία ΜΜΕ Latin WE, της οποίας είναι συνιδιοκτήτρια από το 1996.

Με ένα εκατομμύριο λιγότερα κέρδη, η Kim Kardashian βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας αφού το συμβόλαιό της ως reality star με το E! από τον Μάιο του 2011 μέχρι και τον Μάιο του 2012 της χάρισε 18 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, η βασίλισσα των ριάλιτι, όπως την χαρακτηρίζουν, έχει εξασφαλίσει από τώρα μία θέση στις λίστες του περιοδικού τα επόμενα χρόνια καθώς ήδη υπέγραψε νέο συμβόλαιο 40 εκατομμυρίων δολαρίων για τρία ακόμη χρόνια στο E!.

Μπορεί να έχει δεχθεί αρνητικές κριτικές για το ταλέντο της στην υποκριτική, όμως η «νοικοκυρά σε απόγνωση» Eva Longoria δεν φαίνεται να πτοείται από τα κακόβουλα σχόλια αφού με κέρδη 15 εκατομμύρια δολάρια καταλαμβάνει την τρίτη θέση στη λίστα. Η πανέμορφη ηθοποιός απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης όταν το 2011 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Without men», η οποία σχολιάστηκε αρνητικά για την προβολή τολμηρών λεσβιακών σκηνών. Παρόλα αυτά, η Eva έχει καταφέρει, τα τελευταία χρόνια, να συμπληρώνει το εισόδημά της με εμφανίσεις σε διαφημιστικά σποτ αλλά και ακριβοπληρωμένα πρωτοσέλιδα σε ανδρικά περιοδικά.

Στην τέταρτη θέση συναντάμε την «χρυσή» παρουσιάστρια ριάλιτι Bethenny Frankel με κέρδη ύψους 12 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν και δεν φέρει επισήμως την ιδιότητα της ηθοποιού, η καυτή Bethenny παρουσιάζει καθημερινά το talk show «Bethenny Today», έχοντας κλέψει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού με τις εμφανίσεις της στην κουζίνα. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε πολλά ακόμη τηλεοπτικά προγράμματα, έχει ιδρύσει την εταιρεία Skinny Girl Cocktails ενώ στο ενεργητικό της έχει ήδη και τη συγγραφή τεσσάρων βιβλίων.

Την πεντάδα συμπληρώνουν, η αδερφή της Kim Kardashian, Khloe, και η Tina Fey με 11 εκατομμύρια δολάρια η καθεμία. Η 28χρονη Khloe άρχισε την τηλεοπτική της καριέρα στο ριάλιτι Κeeping Up with the Kardashians, ενώ έχει κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις και στα ριάλιτι «Kourtney and Khloe Take Miami» και «Khloe and Lamar». H ίδια εργάζεται περιστασιακά και ως μοντέλο ενώ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά μαζί με τις αδερφές της και στο χώρο της μόδας.

Τέλος, η ελληνοαμερικανίδα κωμικός, Tina Fey, μετά την πρώτη της εμφάνισή πριν μερικά χρόνια ως Σάρα Πεἰλιν στο γνωστό τηλεοπτικό σόου Saturday Night Live, απέκτησε γρήγορα δημοσιότητα και οι προτάσεις «έπεφταν βροχή». Πλέον θεωρείται από τις πιο καταξιωμένες σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης, με πετυχημένες συμμετοχές σε τηλεοπτικές κωμωδίες, όπως το «30 Rock» αλλά και σε αρκετές ταινίες αμερικανικής παραγωγής.
newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ