2012-07-25 16:15:06
Φωτογραφία για Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Ξανθόπουλος
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος ανακοινώθηκε από το "τριφύλλι". Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Παναθηναϊκός μετά τις ανακοινώσεις των Ούκιτς-Μασιούλις,γνωστοποίησε τη συμφωνία του και με τον Βασίλη Ξανθόπουλο.

Ο Έλληνας γκαρντ, λοιπόν επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά τη σεζόν 2006-07, έχοντας ακόμα μία χρονιά στους "πράσινους" τη σεζόν 2004-05.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, από όπου το 2002 πήγε στη Νήαρ Ηστ. Το 2004 υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό και την αμέσως επόμενη χρονιά αγωνίστηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ, προτού γυρίσει στο "τριφύλλι".

Έπειτα ακολούθησε η παρουσία του στον Πανιώνιο από το 2007 έως το 2009 και μετά στον Πανελλήνιο, προτού επιστρέψει στον Πανιώνιο. Ο Ξανθόπουλος αγωνίστηκε στην Εθνική Εφήβων, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2002, στην Εθνική Νέων Ανδρών, αλλά και με την Εθνική Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ του 2011.


Ξανθόπουλος: "Χαρούμενος για την επιστροφή μου"

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό", τόνισε αρχικά ο Βασίλης Ξανθόπουλος και στη συνέχεια δήλωσε: "Αυτό που όλοι θέλουμε είναι να πάνε όλα καλά. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, μια νέα αρχή, καθώς δημιουργείται ουσιαστικά μια νέα ομάδα με νέους παίκτες, νέο προπονητή.

Ξέρουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός και αυτό επιθυμία όλων είναι να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και να συνεχίσει να κατακτά τίτλους.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες. Κάθε αρχή και δύσκολη. Γι’ αυτό άλλωστε θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας νωρίς για να «δέσουμε» ως ομάδα.

Θα είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να είναι και ο κόσμος δίπλα μας. Ξέρω πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η παρουσία των φίλων του Παναθηναϊκού για την ομάδα.

Το έχω ζήσει. Είναι καθοριστικός παράγοντας στις επιτυχίες της. Και γι’αυτούς οι αλλαγές είναι σημαντικές, αλλά θα θέλαμε όλοι να αγκαλιάσει με εμπιστοσύνη αυτή τη νέα ομάδα και τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ