2012-07-25 20:07:27
Φωτογραφία για ΓΙΑ... ΔΙΑΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΣΕΪΡΟ ΚΑΙ ΖΑΡΝΤΙΜ, ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ
Το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού επί Πορτογαλικού εδάφους με αντίπαλο τη Φαρένσε, όπου οι ερυθρόλευκοι δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν με 3-0, ανήκει στο παρελθόν και τώρα ακολουθούν αυτά με Μπράγκα την Πέμπτη και Νιουκάστλ την Παρασκευή, με τα οποία ο Θρύλος θα μετάσχει στο τουρνουά «Guadiana».

Η Πορτογαλική ιστοσελίδα "correiodominho.com", πάντως, στέκεται στην αναμέτρηση της Πέμπτης όπου κοντράρεται η νέα ομάδα του Ζοσέ Πεσέιρο με τη νέα του Ζαρντίμ, τονίζοντας ότι ο Πεσέιρο είναι διατεθειμένος να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της Μπράγκα, η οποία, πάντως, θα έχει ακόμα λίγη από τη... σφραγίδα του τεχνικού του Θρύλου.

«Η διαμάχη στο τουρνουά ανάμεσα σε Πεσέιρο και Ζαρντίμ», τιτλοφορείται το άρθρο της ιστοσελίδας και από ό,τι φαίνεται η αναμέτρηση της Πέμπτης έχει μεγάλη σημασία για τους Πορτογάλους. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πάντως από τη μεριά του δεν έχει να αποδείξει τίποτα.

Άλλωστε, οι στόχοι του Ολυμπιακού διαφέρουν από αυτούς της Μπράγκα, κάτι που είχε δηλώσει και ο ίδιος στην παρουσίασή του.

Όσον αφορά στον Πεσέιρο, μάλλον δεν έχει ξεχάσει τη συντριβή με 4-0 από τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Κυπέλλου της σεζόν 2007/08, όταν βρισκόταν στον Παναθηναϊκό, οπότε το κίνητρό του σε αυτό το παιχνίδι της Πέμπτης ίσως είναι μεγάλο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ