2012-07-26 16:45:34
Φωτογραφία για ΚΑΖΙΑΝΗΣ : ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ
Την ώρα που τα δημοσιεύματα στην Ιταλία μιλάνε για δεδομένη συμφωνία της Ρόμα με τον Βασίλη Τοροσίδη και διαδέχονται το ένα το άλλο, ο εκπρόσωπος του διεθνούς μπακ του Ολυμπιακού, Γιώργος Καζιάνης, διαψεύδει ότι υπάρχει συμφωνία για τη μεταγραφή του.

Αναλυτικά, η γραπτή του δήλωση:

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τη μεταγραφή του Βασίλη Τοροσίδη σε άλλη ομάδα. Κάθε καλοκαίρι και κάθε μεταγραφική περίοδο υπάρχει η συγκεκριμένη μεταγραφολογία. Ο ποδοσφαιριστής είναι παίκτης του Ολυμπιακού και προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του».

Από χθες τα ΜΜΕ στη γειτονική ώρα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έκαναν λόγο όχι απλά για προχωρημένο ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Βασίλη Τοροσίδη, αλλά για σχεδόν τελειωμένη υπόθεση και παραχώρηση του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό στους «τζιαλορόσι». Πολλά μάλιστα έκανα λόγο για προφορική συμφωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, αλλά διαφωνία με τους ερυθρόλευκους όσον αφορά τα οικονομικά ανταλλάγματα.

Μάλιστα η απουσία του 27χρονου από την πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού λόγω ενός «ελαφρού διαστρέμματος στο δεξί πόδι» φούντωσε τα σενάρια. Ωστόσο ο εκπρόσωπός του ξεκαθάρισετην κατάσταση. Με γραπτή του δήλωση ο Γιώργος Καζιάνης επισήμανε ότι δεν υπάρχει συμφωνία για τη μεταγραφή του, βάζοντας -προσωρινά τουλάχιστον- τέλος στα όσα ακούγονται για το μέλλον του πελάτη του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δύο Βούλες και μια Φανή μετά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δύο Βούλες και μια Φανή μετά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ