2012-07-30 11:22:04
Φωτογραφία για ΕΚΑΝΕ ΤΟ... «ΜΠΑΜ» ΜΕ ΓΟΥΙΜΣ Η ΤΣΣΚΑ
Το... "μπαμ" έκανε με την απόκτηση του Σόνι Γουίμς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή του Αμερικανού φόργουορντ!

Στη Ρωσική ομάδα μπορεί να έχασαν τον Κιριλένκο, τον Σισκάουσκας και τον Σβεντ, αλλά είναι αποφασισμένοι να παρουσιάσουν και την επόμενη σεζόν ένα δυνατό σύνολο γι’ αυτό και προχώρησαν στην απόκτηση του Σόνι Γουίμς! Ο Αμερικανός φόργουορντ έπαιξε πέρσι στην Ζαλγκίρις Κάουνας, λόγω του λοκ άουτ στο ΝΒΑ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα με την λιθουανική ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γουίμς μέτρησε 15,5 πόντους και 5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αναμέτρηση, ενώ στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας σημείωνε 9,9 πόντους και μάζευε 3,8 ριμπάουντ ανά αγώνα. Πριν την Ζαλγκίρις έπαιζε στο ΝΒΑ όπου έχει περάσει από τους Ντένβερ Νάγκετς και τους Τορόντο Ράπτορς.

«Πιστεύω πως ο Γουίμς απέδειξε με τη σεζόν που έκανε πέρυσι πως είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου και με ανοικτό μυαλό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Με τις ικανότητές του και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα μπορεί να γίνει από τους ηγέτες της ομάδας μας τη σεζόν που έρχεται. Είναι μία εξαιρετική προσθήκη για εμάς», τόνισε ο Ετόρε Μεσίνα για την απόκτηση του Σόνι Γουίμς, ενώ από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, δήλωσε:


«Η θέση του σμολ φόργουορντ αποδυναμώθηκε μετά την απώλεια των Κιριλένκο και Σισκάουσκας. Πιστεύω πως η προσθήκη του Γουίμς ήταν η καλύτερη επιλογή, καθώς ο Σόνι είναι ένας από τους καλύτερους σμολ φόργουορντ που αγωνίστηκαν στην Ευρώπη, τη σεζόν που πέρασε. Είναι αθλητικός, ενώ έχει εξαιρετικό περιφερειακό σουτ. Οι φίλοι μας από τη Ζαλγκίρις και τους Ράπτορς μας είπαν πως ο Γουίμς είναι ευγενικός, φιλικός και παθιασμένος. Θα ήθελα να πω, επίσης, πως η στελέχωση του ρόστερ της ΤΣΣΚΑ έκλεισε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ