2012-07-30 11:54:59
Φωτογραφία για Υποβρύχιος κόσμος που δεν υπήρξε ποτέ
Φωτογραφίες και βίντεο από έκθεση φωτογραφίας στο… βυθό!Στις περισσότερες εκθέσεις φωτογραφίες δεν χρειάζεται τίποτα άλλο από το ενδιαφέρον του επισκέπτη για το έργο του καλλιτέχνη. Στην έκθεση του φωτογράφου Andreas Frank, όμως, υπάρχει ένα επιπλέον προαπαιτούμενο: ο καταδυτικός εξοπλισμός! Διότι τα έργα του εκτίθενται στο βυθό.

Ο φωτογράφος βούτηξε στο «Vandenberg», αμερικανικό πλοίο ανίχνευσης πυραύλων που είχε βυθιστεί ανοιχτά του Key West στη Φλόριντα το 2009. Φωτογράφισε το ναυάγιο και χρησιμοποίησε τις εικόνες σαν καμβά για να κατασκευάσει ψηφιακά έναν κόσμο που δεν υπήρξε ποτέ, πάνω στο πλοίο. Σε αυτή τη μυθική όαση τα παιδιά κυνηγούν με απόχη ψάρια αντί για πεταλούδες ενώ άλλοι παραμένουν «κολλημένοι» στην οθόνη της τηλεόρασης.

Για την παρουσίαση της έκθεσης «The Vandenberg: Life Below the Surface» ο Frank επέστρεψε στο ναυάγιο, το σημείο των αυθεντικών φωτογραφιών, μετατρέποντάς το σε μία ανορθόδοξη γκαλερί.

Όσοι θέλουν να θαυμάσουν τα έργα του καλούνται να βουτήξουν επτά μίλια ανοιχτά της Φλόριντα για να δουν τον βυθισμένο κόσμο στο φυσικό του περιβάλλον.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο newsbeast
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ