2012-07-30 13:30:11
Φωτογραφία για «Βάλτε λεφτά η βουλώστε το»
Ο Θωμάς Μαύρος ήταν πυρ και μανία με τους μετόχους αναφέροντας πως ή να βάλουν λεφτά ή να το βουλώσουν και να πάνε στο καλό.

Χείμαρρος από την αρχή ο Θωμάς Μαύρος αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί με τους μετόχους. «Η θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις οι μέτοχοι, οι θα μπουν νέα πρόσωπα να σώσουν την ΑΕΚ. Αν βρουν λεφτά και σώσουν την ΑΕΚ, τότε όλα καλά, όλο λόγια είναι όλοι. Από πράξεις τίποτα. Δικός τους είναι το κατάστημα. Το παρελθόν τελείωσε. Αν υπήρχε λύση σωτηρίας δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Στηριζόμαστε στον κόσμο της ΑΕΚ».

 Στη συνέχεια και ζητώντας συγνώμη για τους τόνους της φωνής του ανέφερε: «Έχουν τα καράβι με τρύπες μεσοπέλαγα. Όλο λόγια είναι όλα στην πράξη κανένας. Αυτοί θέλουν μονά ζυγά δικά τους, να βάλουν μέλη στο ΔΣ. Φτιάξτε τον λογαριασμό σας και φεύγουμε όλοι. Το παρελθόν τελείωσε ό,τι κάνατε, κανατε. Δεν έχω προσωπικά, μιλάμε μόνο για την ΑΕΚ. Αν είχαν καλή προσφορά δεν θα ήμουν εγώ εδώ. Θα ήμουν σπίτι μου. Αυτοί τι θέλουν, είναι μπερδεμένοι. Γιατί θέλουν να είναι στην καρέκλα. Αν με κατηγορούσαν έτσι εμένα θα είχα φύγει πιο γρήγορα από τον Μπολτ. Τέλος ο κύβος ερρίφθη. Εγώ και ο κόσμος θα σώσουμε την ΑΕΚ».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ