2023-07-05 14:40:02
Φωτογραφία για Σκορδά και Χριστοπούλου σε αντιπαράθεση για την Τούνη: «Είναι διαφημιστικό μοτίβο, βγάζει λεφτά
Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη για τα σχόλια που δέχτηκε μετά την ανάρτηση βίντεο, με την ίδια να θηλάζει τον γιο της σε καφετέρια, σχολίασαν οι ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε στον «αέρα» του «Πρωινό μας», όπως και η συνεργάτιδά της, Έλενα Χριστοπούλου, με τις δυο τους να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Η παρουσιάστρια είπε: «Πιστεύω ότι τα αρνητικά σχόλια έγιναν, όχι γιατί θηλάζει δημόσια, αλλά γιατί δεν έχει την ανάγκη να κρύψει κάτι. Ενοχλεί ότι είναι μια όμορφη και λαμπερή γυναίκα και κάνει αυτό που κάνει. Είναι μια προσωπική απόφαση και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την κρίνει. Το πρόβλημα εδώ δεν είναι μόνο ο δημόσιος θηλασμός, είναι τα πονηρά, πρόστυχα σχόλια για μια γυναίκα που θηλάζει, που εκείνη την ώρα ταΐζει το παιδί της και εσείς βλέπετε κάτι σεξουαλικό, βλέπεις περισσότερο στήθος. Αυτή η σύνδεση, ανάμεσα σε παιδί και μαμά είναι μοναδική. Όταν σκέφτεσαι κάτι άλλο, όταν βλέπεις μαμά να θηλάζει κάτι δεν πάει καλά».


 Η Έλενα Χριστοπούλου, από τη μεριά της, έκανε λόγο για διαφημιστικό μοτίβο.

«Υπάρχουν πολλές μαμάδες που θηλάζουν και δεν το δείχνουν στα social media. Δεν είναι προκλητικό αυτό. Όταν δημοσιοποιείς τις στιγμές σου καθημερινά, ότι και να κάνεις, στα social media, -γιατί αυτή είναι και η δουλειά της Ιωάννας- θα πρέπει να περιμένεις και οφείλεις να περιμένεις και αυτούς που αντιδρούν. Από τα likes του Νίκου και της Μαρίας βγάζουν λεφτά. Το να κάνει κάθε φορά η Ιωάννα κάτι και μετά να βγαίνει να απαντάει και να λέει “κάποιοι έχετε πρόβλημα”, αυτό είναι ένα μοτίβο, ένα μοτίβο διαφημιστικό. Να κάνει ότι θέλει με το παιδί της και τον θηλασμό. Ας το κάνεις όμως σαν μανιφέστο και μην απαντάς μετά κάθε μέρα. Αυτό είναι διαφημιστικό μοτίβο και το κάνει πάντα, όχι μόνο η Ιωάννα, αλλά όσοι ασχολούνται τόσο πολύ με τα social» είπε.

Η Έλενα Χριστοπούλου τόνισε επίσης: «Κάθε φορά γίνεται κάτι και κάθε φορά βγαίνει και απαντάει. Και σε αυτούς που απαντάει, είναι οι άνθρωποι που μέσα από αυτούς βγάζει λεφτά. Κάθε φορά κάνει το ίδιο πράγμα και μέσα από τα likes και τα σχόλια βγάζει λεφτά».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ