2012-08-01 20:54:43
Φωτογραφία για Νέα πρόταση για Χάβι Μαρτίνεθ ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα
Σύμφωνα με την "Sport" η Μπαρτσελόνα θα κάνει εντός των επόμενων ημερών μία ακόμη κρούση στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ευελπιστώντας πως θα την πείσει να συναινέσει στην παραχώρηση του Χάβι Μαρτίνεθ.

Την ύστατη προσπάθειά της για να αποκτήσει τον Χάβι Μαρτίνεθ θα κάνει εντός των επόμενων ημερών η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την "Sport".

Ο Ισπανός είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος στόχος των Καταλανών για τα μετόπισθεν και γι' αυτό εκείνοι θα προσπαθήσουν να κάμψουν την αντίσταση της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Τίτο Βιλανόβα θεωρεί πως ο Μαρτίνεθ θα είναι ο ιδανικός αμυντικός, καθώς με τις φετινές του εμφανίσεις έδειξε πως μπορεί να παίξει ως στόπερ (η φυσική του θέση ως τώρα ήταν αυτή του αμυντικού μέσου), ενώ ταυτόχρονα έχει και πολύ υψηλή τεχνική για τη θέση και θα μπορεί να βγάζει καλά την μπάλα από την άμυνα.

Έτσι θα γίνει άλλη μία κρούση στην Μπιλμπάο με την ελπίδα να πέσει εκείνη από τα 40 εκατομμύρια που ζητάει, δηλαδή το ποσό της ρήτρας του. Οι κυπελλούχοι Ισπανίας θεωρούν πως αυτή τη στιγμή θα ήταν λογικό να δώσουν ένα ποσό της τάξης των 20-22 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ έχουν ως αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία είναι διατεθειμένη να δώσει 26 εκατομμύρια ευρώ.


Να σημειωθεί πως ο Μαρτίνεθ, ο οποίος σήμερα (1/8) δίνει το τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αρχίζει από αύριο διακοπές χωρίς να έχει τοποθετηθεί για το ενδιαφέρον της Μπάρτσα και της Μπάγερν.

Τέλος, σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα δεν καταφέρει να βρει τη χρυσή τομή με την Μπιλμπάο, τότε θα στραφεί σε άλλες λύσεις, αφού η απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι ειλημμένη απόφαση.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ