2012-08-02 00:28:57
Φωτογραφία για Καθ'οδόν για ΠΑΟΚ ο Σηφάκης
Γιατί ο ΠΑΟΚ αποκτά προβάδισμα στην επιλογή του Μιχάλη Σηφάκη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ποιες είναι οι άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Ευθύς εξαρχής ο Μιχάλης Σηφάκης είχε ζητήσει περιθώριο μερικών ημερών για να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ για συνεργασία.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας είχε ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του "Δικεφαλου" ότι αν αποφασίσει να παραμείνει στην Ελλάδα αυτό θα μεταφραστεί άμεσα σε επιθυμία του για συμφωνία με τον "Δικέφαλο", ήθελε, όμως, πρώτα να εξετάσει προτάσεις από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής πορτιέρο έχει στα χέρια του μία άκρως δελεαστική οικονομικά πρόταση από ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, το πρωτάθλημα της χώρας, όμως, δεν του δίνει το ερέθισμα να απαντήσει θετικά.

Παράλληλα, έχει επαφές με πολύ αξιόλογη ομάδα από τη Γαλλία, χωρίς, όμως, αυτές να έχουν μετουσιωθεί στην πρόταση που θα περίμενε.


Με αυτά τα δεδομένα και εφόσον δεν αλλάξει δραματικά κάτι τις επόμενες ώρες, ο Μιχάλης Σηφάκης είναι έτοιμος να ανάψει το "πράσινο φως" στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τις τελικές συζητήσεις.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση, ύψους 250.000 ευρώ ετησίως, με δυνατότητα να ανέβει έως τα 280.000, ενώ ο παίκτης έχει τη διάθεση να "πέσει" στις 300.000 ευρώ. Η διαφορά δεν φαίνεται ικανή να οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή (3/2), καθώς μέχρι αύριο το βράδυ ο Σηφάκης είναι έτοιμος να απαντήσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι η Νο1 επιλογή στο μυαλό του διεθνή τερματοφύλακα.        

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ