2012-08-05 19:25:05
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΛΕΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ
Θετικά ολοκληρώθηκε η συνάντηση των επικεφαλής της τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα Τι δήλωσε ο Πόουλ Τόμσεν μετά τη συνάντηση.Θετικά ολοκληρώθηκε η συνάντηση των επικεφαλής της τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τα άλλα μέλη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

«'Εχει σημειωθεί πολύ μεγάλη πρόοδος, η συνάντηση πήγε καλά» δήλωσε ο Πολ Τόμσεν, αναφερόμενος στις συζητήσεις που είχαν με την κυβέρνηση, για την οριστικοποίηση του πακέτου μέτρων των 11,5 δις ευρώ.

Κύκλοι του υπουργείου ανέφεραν ότι η τρόικα παρέδωσε λίστα με μέτρα σε πολλά από τα οποία συμφωνεί η κυβέρνηση. Η συνάντηση αυτή ήταν η τελευταία πριν την αναχώρηση της τροίκας από την Αθήνα, η οποία θα επιστρέψει στις αρχές Σεπτεμβρίου για την οριστικοποίηση του πακέτου.

Πριν την συνάντηση με την τρόικα ο υπουργός Οικονομικών πραγματοποίησε σύσκεψη με τον υπουργό Εργασίας. Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα και την Τρίτη ο πρωθυπουργός θα έχει νέες επαφές με τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για την οριστικοποίηση των μέτρων.
apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ