2012-08-06 18:26:24
Φωτογραφία για ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ (VIDEO)
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου. Η πορεία του προγράμματος των αποκρατικοποιήσεων αποτέλεσε το σημαντικότερο κεφάλαιο της συζήτησης.

«Στηρίζουμε και ενθαρρύνουμε αυτή την πορεία και τη νέα διοίκηση του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

 «Είναι ένα πρόγραμμα αξιοποίησης και όχι εκποίησης της δημόσιας περιουσίας που συνδέεται με άλλα επενδυτικά προγράμματα, καθώς και με τη δημιουργία θέσεων εργασίας», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι: «Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα ενθαρρυντικό και να γίνει αντιληπτό και στη διεθνή κοινή γνώμη ότι η Ελλάδα δεν είναι ο κακός εταίρος, δεν είναι ο αποσυνάγωγος και δεν είναι και ο αμνός ο αίρων τας αμαρτίας της Ευρωζώνης».

 

 «Η όποια αποκρατικοποίηση θα πρέπει να εξασφαλίζει την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, θέσεις εργασίας, ουσιαστικές επενδύσεις και προφανώς κανόνες και όρους νομιμότητας και διεθνούς διαφάνειας», δήλωσε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ.

Ο Φώτης Κουβέλης πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης δεν έγινε καμία συζήτηση για κατάργηση των νόμων που αφορούν την ποσόστωση συμμετοχής του δημοσίου και των ιδιωτών στις εταιρίες.

 

''Τhe New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ