2012-08-07 20:51:05
Φωτογραφία για Γκάφα ολκής η «Gazzetta Dello Sport» με Κύπρο!
Σε μία γκάφα ολκής προέβη μία από τις κορυφαίες αθλητικές εφημερίδες στον πλανήτη! Ελλαδίτες και Κύπριοι αναγνώστες της ιταλικής, «Gazzetta Dello Sport» πάγωσαν, μόλις αντίκρισαν στον πίνακα μεταλλίων των Ολυμπιακών Αγώνων δίπλα στο όνομα της Κύπρου να υπάρχει το «πανί» του ψευδοκράτους!

Ναι, καλά διαβάζετε! Δίπλα στο όνομα, «Cipro» και πρώτο μετάλλιο της χώρας σε Ολυμπιακούς Αγώνες υπήρχε η υποτιθέμενη σημαία του ψευδοκράτους. Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο έγινε καταγγελία προς τη διεύθυνση της εφημερίδας στην οποία τυγχάνει να είναι στέλεχος ο πρόεδρος της Διεθνούς Ενωσης Αθλητικών Συντακτών, της γνωστής «AIPS» και η εφημερίδα έσπευσε άμεσα να απολογηθεί.

Συγκεκριμένα, ο αρχισυντάκτης της «Gazzetta Dello Sport», Αντρέα Μόντι ζήτησε συγνώμη και απέδωσε το λάθις σε ημιμαθή υπάλληλο χωρίς να διευκρινίζει αν αυτός ήταν δημοσιογράφος ή γραφίστας. Υποσχέθηκε άμεση διόρθωση, όμως ποιος ικανοποιείται από κάτι τέτοιο, όταν ένα τόσο σημαντικό κακό έχει γίνει.

Και το λέμε αυτό, διότι η πραγματικότητα παραχαράχθηκε από την εν λόγω εφημερίδα και χιλιάδες αναγνώστες είδαν το «πανί» δίπλα στο όνομα της Κύπρου.

sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ