2012-08-13 18:34:28
Φωτογραφία για Επίθεση ΚΚΕ στο δήμαρχο Καλαμάτας για τους μετανάστες
Αυτοί ξέρουν Το ΚΚΕ Πελοποννήσου σημειώνει μεταξύ άλλων ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας συνδέει την άνοδο της εγκληματικότητας και τον κίνδυνο εξάπλωσης ασθενειών με την παρουσία των μεταναστών - προσφύγων προκειμένου «να δημιουργήσει εντυπώσεις». Ακόμη υπογραμμίζει ότι «η συγκυβέρνηση και οι Δημοτικές Αρχές που είναι στην ίδια γραμμή κάνουν επίδειξη απανθρωπιάς στα θύματα της μετανάστευσης».

Επιπλέον το ΚΚΕ Πελοποννήσου, απευθυνόμενο στους εργαζόμενους, τους καλεί, να παλέψουν για:

- Να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα στους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα προκειμένου να διευκολυνθεί η έξοδός τους προς τα κράτη που επιθυμούν. Να νομιμοποιηθούν όσοι παραμένουν στην Ελλάδα.

- Τη δημιουργία δημόσιων, αξιοπρεπών χώρων προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών, όπου θα παρέχεται ποιοτική και δωρεάν σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, θα γίνονται προληπτικές εξετάσεις, εμβολιασμοί και περίθαλψη (όπου χρειάζεται) και θα χορηγείται πιστοποιητικό υγείας στους νεοεισερχόμενους μετανάστες.

- Να παρθούν μέτρα για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, είτε αυτό διαπράττεται από μετανάστες είτε από Έλληνες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ