2012-08-14 00:05:05
Φωτογραφία για Θα μεταδώσει η ΕΡΤ τους αγώνες του Champions League;
Η πρώτη μετάδοση από την ΕΡΤ αγώνα του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 22 Αυγούστου. Τα δικαιώματα μετάδοσης τα έχει η ΕΡΤ, με βάση τη σύμβαση που ο ίδιος ο νυν υπουργός και πρώην τομεάρχης Τύπου της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, είχε καταγγείλει στη Βουλή. Η UEFA περιμένει από τη νέα κυβέρνηση να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, καθώς οι διαγωνισμοί της θεωρούνται αντικειμενικοί και αδιάβλητοι και το προϊόν της κορυφαίο σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε αντίθετη περίπτωση, το μέτωπο των διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ θα έχει πληγεί ανεπανόρθωτα Η νέα διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης, πριν απο τη λήψη της οποίας απόφασης, συνυπολογίζει ότι η τρέχουσα συγκυρία επιβάλλει τη μετάδοση σημαντικών αθλητικών γεγονότων και δη με ελληνικό ενδιαφέρον και συμμετοχή.

"Ο κόσμος πρέπει να διασκεδάζει" λένε οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο, καθώς η ΕΡΤ εισπράττει πάνω από 300 εκατ. ευρώ ετησίως από τους πολίτες μέσω του ανταποδοτικού τέλους. "Ποια διοίκηση απλά θα παίρνει από την κοινωνία, χωρίς να επιστρέφει κάτι;" αναρωτιούνται...

Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι από το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει και η Superleague και όλοι αναρωτιούνται αν η ιστορική Αθλητική Κυριακή θα συνεχίζει την πολύχρονη παράδοσή της.

Σε κάθε περίπτωση, το δίδυμο Νίκου Σίμου - Τζόνι Καλημέρη δείχνει αποφασισμένο να δώσει τις λύσεις που επιβάλλει η λογική και να μην στερήσει από την ΕΡΤ αυτά τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ