2012-08-16 17:11:05
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη- Μάκης Παντζόπουλος: Καλοκαιρινές αποδράσεις στο Αιγαίο
Το μεγαλύτερο μέρος του φετινού καλοκαιριού η Ελένη Μενεγάκη το πέρασε στην Άνδρο, εκτός από μία μικρή απόδραση στη Σκιάθο, πάντα μαζί με τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Λίγο πριν αναχωρήσουν, λοιπόν, για το νησί των Σποράδων, όπου έφτασαν φιλοξενούμενοι στο σκάφος του Δημήτρη Κοντομηνά, η όμορφη παρουσιάστρια δεν τροποποίησε καθόλου το καθημερινό της πρόγραμμα στην Άνδρο.

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! την απαθανάτισε στην παραλία στα Άχλα να κάνει το μπάνιο της, μαζί με τα τρία της παιδιά, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια, αλλά και τον σκύλο τους, τον Βίκτωρα, που αποτελεί τη νέα της αδυναμία. Το, ράτσας λαμπραντόρ, κατοικίδιο διεκδικεί όλη την προσοχή της Ελένης, η οποία έχει δηλώσει για εκείνον ότι είναι «σαν δύο παιδιά».

«Η Ελένη είναι πολύ δημοφιλής. Μιλάει πάντα σε όσους την αναγνωρίζουν με μεγάλη άνεση και οικειότητα. Μάλιστα, μια μέρα έφτασε στην παραλία με μια ομάδα παιδιών, καθώς είχε αναλάβει να φροντίζει τόσο τα δικά της, όσο και των υπολοίπων φίλων που έχει αποκτήσει εκεί» περιγράφει παραθεριστής του νησιού.


Μετά την Άνδρο, επόμενος σταθμός των διακοπών Ελένης και Μάκη ήταν η Σκιάθος, όπου έφτασαν με το σκάφος του Δημήτρη Κοντομηνά. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! συνέλαβε την παρουσιάστρια και τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια της βραδινής τους βόλτας στο παλιό λιμάνι του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής τους στο νησί των Σποράδων κάθισαν σε κεντρικό καφέ, συγκεντρώνοντας πάνω τους τα βλέμματα κατοίκων και παραθεριστών, ενώ στην παρέα τους ήταν και η ηθοποιός Ζέτα Δούκα.

«Κάθισαν λιγότερο από μία ώρα. Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη αγόρασε σουβενίρ από τουριστικό κατάστημα και επέστρεψαν και πάλι στο λιμάνι, για να επιβιβαστούν στο φουσκωτό και να αποχωρίσουν» σχολιάζει πρόσωπο που τους είδε από κοντά.
entertv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ