2012-08-16 18:57:02
Φωτογραφία για Ο Μπάρακ Ομπάμα βγάζει μπύρα!
Ο Πρόεδρος Ομπάμα αποκάλυψε ότι έχει εγκαταστήσει μια μικροζυθοποιία στον Λευκό Οίκο, που παράγει light και dark μπίρες.

Κάνοντας μια εμφάνιση σε μια καφετέρια στο Knoxville, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε ένα μπουκάλι μπύρας στον ιδιοκτήτη του καταστήματος ως δώρο, το οποίο έφερε μαζί του στην Αϊόβα κατά την περιοδεία της προεκλογικής του εκστρατείας.

Στην μπύρα, που ονομάζεταιWhite House Honey Ale, έχει προστεθεί μέλι από τη κυψέλες της Πρώτης Κυρίας, Μισέλ Ομπάμα, που βρίσκονται στους κήπους του Λευκού Οίκου.

Ο Jay Carney, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου είπε: «Υπάρχει μια σπιτική μπύρα, αν θέλετε, στο Λευκό Οίκο. Νομίζω ότι έχω δοκιμάσει μόνο τη light, και είναι αρκετά δροσερή. »

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος δείχνει να απολαμβάνει μια μπύρα. Για να μπεί ένα στοίχημα πριν από το παιχνίδι του Παγκόσμιου Κυπέλλου, μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ το 2010, ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον και ο Πρόεδρος Ομπάμα αντάλλαξαν μπύρες .

Ο Ομπάμα έδωσε στον Κάμερον μια μπύρα από το Σικάγο που ονομάζεται Goose Island 312 και ο πρωθυπουργός επέστρεψε την χειρονομία, δίνοντάς του ένα μπουκάλι Hobgoblin, που παρασκευάζονται στην εκλογική του περιφέρεια Oxfordshire, της Ζυθοποιίας Wychwood.
krasiagr.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ