2012-08-17 10:14:29
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΡΑΛΑΣ ΑΛΛΑ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙΑ... ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ
Παρόλο που από την ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδουν τα περί πρότασης της Έβερτον για τον Κέβιν Μιραλάς, τα Αγγλικά δημοσιεύματα επιμένουν και σύμφωνα με αυτά ο Βέλγος επιθετικός των ερυθρόλευκων θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, αφού ο Ολυμπιακός – σύμφωνα πάντα με τον βρετανικό Τύπο – βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Έβερτον για την παραχώρηση του Μιραλάς.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως, παρά τις διαψεύσεις, ήδη φέρονται να αναζητούν έναν παίκτη που θα καλύψει το κενό μετά την πώλησή του, προκειμένου να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Στην κορυφή της σχετικής λίστας φαίνεται ότι βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όμως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει τις δικές της δυσκολίες, αφού η Βόλφσμπουργκ δεν παραχωρεί τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ με λιγότερα από 4,5 εκατ. ευρώ και οι ερυθρόλευκοι εκτιμούν ότι δεν αξίζει να δώσουν τόσα λεφτά. Εκτός του Βιεϊρίνια, ήδη έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα που πιθανώς να ενδιέφεραν τον Ολυμπιακό.


Από την Πορτογαλία έχει προκύψει ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωση του Σιμάο Μπαρμπόσα της Μπράγκα και από την Τουρκία υπάρχει το όνομα του Κουαρέσμα. Επίσης, έχει ακουστεί το όνομα του Τζιοβάνι Ντος Σάντος και εκείνο του Βάργκας της Φιορεντίνα.

Ωστόσο, όλα αυτά είναι σε φιλολογικό επίπεδο, αφού ακόμη δεν έχει παραχωρηθεί ο Μιραλάς και η ερυθρόλευκοι ΠΑΕ διαψεύδει τα δημοσιεύματα που προέρχονται από την Αγγλία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ