2012-08-20 08:48:02
Φωτογραφία για ΠΑΤΡΑ: Το Νοσοκομείο… δεν νοιάστηκε για την απόπειρα βιασμού!
Πανελλήνιο σάλο προκάλεσε η είδηση για την απόπειρα βιασμού στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» που δημοσίευσε ο «Κόσμος» με δράστη εργαζόμενο στο Ίδρυμα! Η νεαρή (25 ετών) όμορφη πατρινή επισκεπτόταν φιλικό της πρόσωπο και ενώ περπατούσε στον διάδρομο με κατεύθυνση τα επείγοντα, ξαφνικά, την έπιασε εργαζόμενος του νοσοκομείο από το χέρι, την έβαλε μέσα σε ένα δωμάτιο το οποίο είχε την πινακίδα «Ακάθαρτα» και άρχισε να την φιλά!

Η νεαρή αντιστάθηκε, τον χτύπησε, τον έσπρωξε, κατάφερε να τον απωθήσει και ενώ εκείνος της φώναζε «έλα, δεν θα το μάθει κανείς» πρόλαβε και έφυγε τρέχοντας, σύμφωνα με το dete.gr

Προ ημερών η 25χρονη επισκέφθηκε ξανά το φιλικό της πρόσωπο που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο και ήρθε και πάλι «αντιμέτωπη» με τον άνδρα που αποπειράθηκε να την βιάσει. Σύμφωνα με όσα μας είπαν εκείνος προσπάθησε να την πλησιάσει και να την ηρεμήσει (είχε ήδη πληροφορηθεί για το δημοσίευμα) όμως η 25χρονη συνέχισε να περπατά χωρίς να του δώσει σημασία. Ερώτηση:

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ενδιαφέρθηκε να βρει την άκρη του νήματος; Ενδιαφέρθηκε να μάθει τι συνέβη στους χώρους του Ιδρύματος και ποιος είναι ο εργαζόμενος; Μάλλον όχι! Προφανώς ο κ. Κοσμόπουλος θεωρεί πως… δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα μία… απόπειρα βιασμού!
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μετά τον κ. Σαμαρά...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μετά τον κ. Σαμαρά...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ