2012-08-23 14:30:03
Φωτογραφία για Έτοιμος για το πρώτο βήμα
Το πρώτο βήμα για την είσοδο στους ομίλους του Europa League θα προσπαθήσει να κάνει ο ΠΑΟΚ ο οποίος υποδέχεται την Ραπίντ Βιέννης (21.30 OTE TV). Με τον κόσμο στο πλευρό ο Δικέφαλος.

Ο νέος ΠΑΟΚ του Γιώργου Δώνη θέλει να συνεχίσει την καλή πορεία τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη κι ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη απέναντι στους Αυστριακούς της Ραπίντ Βιέννης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά σε μία γεμάτη Τούμπα ψάχνει για ένα σκορ ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Βιέννη.

Ο Γιώργος Δώνης πονοκεφαλιάζει για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Πάμπλο Γκαρσία με τον Κάτσε να είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του. Ο Έλληνας τεχνικός έχει κατασταλάξει στα πλάνα του με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Αμυντική τετράδααπό τα δεξιά προς τα αριστερά θα αποτελέσουν οι Έτο, Κουμαλο, Κατσικάς, και Λίνο.

Στο κέντρο ο Κάτσε θα είναι ο παρτενέρ του Λάζαρ στα χαφ με τους Γεωργιάδη και Ρομπέρ στα άκρα. Τέλος, στην επίθεση Αθανασιάδης και Γιάννου θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.


Από την πλευρά της η Ραπίντ με 800 περίπου οπαδούς στο πλευρό της θα ψάξει για ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψε της ρεβάνς στην Αυστρία. Ο τεχνικός της Ραπίντ, Πέτερ Σέτελ αναμένεται να παρατάξει τους Κενισχόφερ, Κάτσερ, Ζέρσον, Ζονλαϊντερ, Σιμπελμπέργκερ, Ιλντίζ, Χεϊκινεν, Αλαρ, Χόφμαν, Μπουργκστάλερ, και Μπόιντ.

Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 20.000 θεατές, μεταξύ των οποίων και περίπου 800 φίλοι της Ραπίντ Βιέννης.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τροχαίο πριν λίγο στη Λευκάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τροχαίο πριν λίγο στη Λευκάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ