2012-08-24 11:31:03
Φωτογραφία για Στον αέρα το Καρναβάλι της Πάτρας - Αν γίνει θα γίνει χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία [video]
Μια μέρα μετά την ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου για την οικονομική πραγματικότητα των ΟΤΑ, ο δήμαρχος Πατρέων ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση του ιστοτόπου της «Πελοποννήσου» pelop.gr και μίλησε πάνω στις εκτιμήσεις του και την επεισοδιακή προτροπή του προς τους άλλους δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας και της χώρας να... κατασκηνώσουν στο Σύνταγμα, απαιτώντας μια διαφορετική μεταχείριση της Αυτοδιοίκησης.

Απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα, ο κ. Δημαράς αιτιολόγησε την πρότασή του σαν καλό τρόπο «να διεθνοποιηθεί το θέμα».

Ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης για τα τρέχοντα ζητήματα του δήμου με σημαία τον οικονομικό στραγγαλισμό των πόρων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ολα είναι στον αέρα! Ακόμη και το καρναβάλι της Πάτρας κινδυνεύει!

«Χρεοκοπούν εμάς, αντί για την Πολιτεία» δήλωσε ο Γιάννης Δημαράς. Που σημαίνει ότι, για να μην κηρυχθεί επισήμως σε πτώχευση η Ελλάδα, μετακυλίεται η χρεοκοπία στους δήμους, που θα βρεθούν εκείνοι σε κατάσταση στάσης πληρωμών και αδυναμίας να διατηρούν οργανισμούς και προσωπικό.


Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, στο Καρναβάλι ο Δήμος δεν θα μπορέσει να διαθέσει ούτε ευρώ. «Θα στηριχθούμε αναγκαστικά στην ιδιωτική πρωτοβουλία», είπε εκτός των άλλων ο δήμαρχος Πατρεών που δεν μπόρεσε να αποκλείσει με βεβαιότητα το ενδεχόμενο να μην γίνει το Καρναβάλι του 2013 αφού ο δήμος δεν θα μπορεί να πληρώσει ούτε τα ηχητικά συστήματα κατά μήκος του δρόμου.

Ο κ. Δημαράς κατακεραύνωσε την πολιτική του μνημονίου και χαρακτήρισε την Κυβέρνηση «κατοχική».
pelop.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ