2012-08-26 13:42:06
Φωτογραφία για Έκλεψε το καροτσάκι από 29χρονο με κινητικά προβλήματα
Του έκλεψε το καροτσάκι και στη συνέχεια του ζητούσε.. λύτρα εκβιάζοντάς τον! Μία πραγματικά απίστευτη υπόθεση απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες το πρωί, στο λιμάνι Χερσονήσου, από Αστυνομικούς του οικείου Τμήματος, σε συνεργασία με Αστυνομικούς των ΤΑΕ, ένας 29χρονος κατηγορούμενος για εκβίαση, κλοπή και οπλοκατοχή.

Ειδικότερα σύμφωνα με καταγγελία συνομήλικού του, ο συλληφθείς αφού μπήκε στην αυλή του, παραβιάζοντας την πόρτα, αφαίρεσε ένα καροτσάκι αξίας περίπου 1.500 ευρώ, το οποίο χρησιμοποιούσε ο 29χρονος για τις μετακινήσεις του, καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Στη συνεχεία ο συλληφθείς, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον παθόντα και απαίτησε το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ, προκειμένου επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του το καροτσάκι.

Ο 29χρονος κατήγγειλε το περιστατικό κι έτσι προκαθορίστηκε συνάντηση μεταξύ του συλληφθέντα και του παθόντα που έγινε πράγματι χθες το πρωί στο Λ. Χερσονήσου.

Κατά τη συνάντηση, ο συλληφθείς προσήλθε και παρέδωσε το κλεμμένο καροτσάκι στον 29χρονο, παραλαμβάνοντας ως αντάλλαγμα το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τον έλεγχο.

Πηγή: Cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ