2012-09-03 18:16:49
Φωτογραφία για ΡΟΥΓΚΑΛΑΣ ΑΝΤΙ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΩΝ
Τον Κώστα Ρουγκάλα αντί του τραυματία Μπάμπη Λυκογιάννη κάλεσε στην Εθνική Ελπίδων ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας.

Μια αλλαγή θα έχει το ρόστερ της Εθνικής Ελπίδων σε σχέση με τους παίκτες που είχε καλέσει αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας, για τους αγώνες στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, με αντιπάλους τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (7/9/2012) και την Κύπρο (10/9/2012).

Συγκεκριμένα την θέση του τραυματία Μπάμπη Λυκογιάννη, θα πάρει ένας άλλος παίκτης του Ολυμπιακού, ο Κώστας Ρουγκάλας. Στην αποστολή συμμετέχουν δύο ακόμη ερυθρόλευκοι, ο γκολκίπερ Γιαννιώτης και ο επιθετικός Διαμαντάκος, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού.

Οι παίκτες που κλήθηκαν συνολικά είναι οι Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ), Ανδρέας Γιαννιώτης (Ολυμπιακός), Μανώλης Τζανακάκης (Εργοτέλης), Γιάννης Ποτουρίδης (Πλατανιάς), Τάσος Λαγός (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (ΑΕΚ), Κώστας Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Μπάλλας (Ατρόμητος), Σπύρος Φουρλάνος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Πέλκας (ΠΑΟΚ), Τάσος Μπακασέτας (Αστέρας Τρίπολης), Απόστολος Βέλλιος (Έβερτον), Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Δημήτρης Διαμαντάκος (Πανιώνιος), Γιώργος Κατίδης (ΑΕΚ), Γιάννης Γιαννιώτας (Άρης), Μπάμπης Λυκογιάννης (Ολυμπιακός).

Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στις 3/9 (12:00) στο ξενοδοχείο "Εμμαντίνα"
. Προπονήσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 3/9 στον Άγιο Κοσμά (16:00) και τις 4/9 στον Άγιο Κοσμά (09:30) & στις εγκαταστάσεις του Ρέντη (18:00). Η αποστολή θα αναχωρήσει για το Σαράγεβο στις 5/9 και ώρα 14:50 και θα επιστρέψει στις 8/9 και ώρα 13:40. Οι προπονήσεις για τον αγώνα με την Κύπρο θα γίνουν στον Άγιο Κοσμά στις 8/9 (18:30) και στις 9/9 (16:00).

Η αναμέτρηση με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Asim Ferhatović Hase" στο Σαράγεβο και αυτή με την Κύπρο στο γήπεδο Περιστερίου (αμφότερες θα έχουν ώρα έναρξης 18:00).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ