2012-09-04 00:35:02
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Κατά 20% αυξήθηκε ο αριθμός των Τούρκων πολιτών που εξέδωσαν βίζα για να επισκεφτούν την Ελλάδα
Αύξηση 20% σημείωσε τον τελευταίο χρόνο ο αριθμός των τουριστών, που εξέδωσαν βίζα για να επισκεφτούν την Ελλάδα από την Τουρκία, σύμφωνα τουλάχιστον με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα... ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, το γεγονός ότι πλέον δεν απαιτείται βίζα για την επίσκεψη Τούρκων μαθητών και σπουδαστών στην Ελλάδα συντέλεσε στο να αυξηθούν σημαντικά και οι μαθητικές εκδρομές στη χώρα μας, όπως υπογραμμίζει η διοίκηση του Οργανισμού.

Ειδικά η Θεσσαλονίκη εκτιμάται ότι θα μπορούσε να προσελκύσει ακόμη περισσότερους Τούρκους τουρίστες, τάση που διευκολύνεται από την αύξηση του αριθμού των πτήσεων, που συνδέουν την πόλη με την Τουρκία.

Σύμφωνα με στοιχεία των τουρκικών αερογραμμών, η Θεσσαλονίκη συνδέεται με την Κωνσταντινούπολη με έξι πτήσεις την εβδομάδα και από εκεί με εκατοντάδες πτήσεις σε διάφορες περιοχές της Τουρκίας και περισσότερες από 30 καθημερινά για την Άγκυρα.

Τον Οκτώβριο οι πτήσεις προς Κωνσταντινούπολη θα γίνουν καθημερινές, ενώ το 2013 αναμένεται ν΄ αυξηθούν σε 10 εβδομαδιαίως.

agelioforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ