2012-09-04 02:42:59
Φωτογραφία για «ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ - ΣΙΔΝΕΪ»
Η συνάντηση των εκπροσώπων της Σίδνεϊ με τον Στέφανο Ντελ Πιέρο ολοκληρώθηκε δίχως deal με τον ατζέντη του «Μέγα Αλέξανδρου» να επισημαίνει ωστόσο ότι «είναι ανοιχτό να πάει στην Σίδνεϊ».

Αντιπροσωπεία της Σίδνεϊ με επικεφαλή τον εκτελεστικό της διευθυντή, Τόνι Πινιάτα, είχε την Δευτέρα επαφή στην Ιταλία με τον Στέφανο Ντελ Πιέρο στα γραφεία της Edge, της εταιρείας του αδερφού και ατζέντη του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, που απασχόλησε τον Ολυμπιακό. Βάσει των όσων μεταδίδουν οι Ιταλοί η κουβέντα έγινε σε καλό κλίμα, όμως οριστική συμφωνία δεν υπήρξε.

Εξερχόμενος από τα γραφεία ο Στέφανο Ντελ Πιέρο τοποθετήθηκε για την πορεία των επαφών με την Σίδνεϊ διευκρινίζοντας ότι δεν έχει επέλθει ακόμα καμία συμφωνία. «Το θέμα του Αλεσάντρο και της Σίδνεϊ παραμένει ανοιχτό. Θα μιλήσουμε ξανά καθώς υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και να δούμε και πάλι», σχολίασε σχετικά.


Από μέρους του ο κ. Πινιάτα εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάληξη της υπόθεσης: «Είμαι πεποισμένος πως θα κλείσουμε τον παίκτη». Η συνάντηση διήρκησε 4 (!) ώρες, σε ένα κομμάτι της έλαβε μέρος ο ίδιος ο Ντελ Πιέρο ενώ μετά το πέρας της επρόκειτο να ακολουθήσει δείπνο.

Τα ιταλικά ΜΜΕ επέμεναν πάντως για τον Ολυμπιακό, παρά την ξεκάθαρη θέση που εξέφρασε ο πειραϊκός σύλλογος. Όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε οι εναλλακτικές του Ντελ Πιέρο εάν δεν κλείσει στην Σίδνεϊ είναι οι: Μπράγκα, Σέλτικ, Ολυμπιακός, Σιόν και ειδικά η Σαουθάμπτον με τον έμπειρο Ιταλό άσο να θέλει πιο πολύ Αγγλία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ