2012-09-07 21:20:06
Φωτογραφία για Νέα φυτεία απο 107 δενδρύλλια κάνναβης στο Ηράκλειο
Μια ακόμη φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς και του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, σε αγροτική τοποθεσία του... Δημοτικού Διαμερίσματος Βόρρων του Δήμου Φαιστού.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, οργανώθηκε επιχείρηση εξερεύνησης, χθες (06-09-2012) το πρωί, σε περιοχές του ανωτέρω Δήμου, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών, κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο αγροτεμάχιο, φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από πενήντα εννέα (59) δενδρύλλια κάνναβης (ύψους έως 4 μέτρα), τα οποία ευρίσκοντο σε πλήρη ανάπτυξη και εκριζώθηκαν, ενώ στον ίδιο χώρο βρέθηκαν σαράντα οκτώ (48) δενδρύλλια επιπλέον, τα οποία είχαν εκριζωθεί (ύψους έως 3 μέτρα), ευρισκόμενα στο στάδιο της αποξήρανσης.

Τα ανωτέρω δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα πειστήρια που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων των φυτειών.

Ενεργούνται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ