2012-09-09 17:46:24
Φωτογραφία για «ΕΔΕΣΕ» ΧΕΛΝΤ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 Η ΣΑΛΚΕ
Στην επέκταση συμβολαίου με τον αθλητικό της διευθυντή Χορστ Χελντ για τα τέσσερα επόμενα χρόνια προχώρησε η διοίκηση της Σάλκε, με τον έμπειρο παράγοντα να εξαργυρώνει την απόλυτη στήριξη των «Βασιλικών Μπλε» προς το πρόσωπό του.

Στην ανανέωση του συμβολαίου με τον αθλητικό τους διευθυντή Χορτσ Χελντ μέχρι το καλοκαίρι του 2016 προχώρησαν στην Σάλκε.

Οι ιθύνοντες της προσεχούς ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League έδωσαν τα χέρια με τον 42χρονο παράγοντα στο ενδεχόμενο ανανέωσης της επιτυχημένης τους συνεργασίας.

«Βασιζόμαστε πλήρως στις δυνατότητές του και συμφωνήσαμε να συνεχίσει να προσφέρει από αυτό το νευραλγικό πόστο. Κάνει εξαιρετική δουλειά για τον σύλλογο και θα συνεχίσει», ήταν τα λεγόμενα του προέδρου της Σάλκε Τόνις, μετά τη συμφωνία με τον Χελντ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το συμβόλαιο του Χελντ με την ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά η διοίκηση των «Βασιλικών Μπλε» μετά από συντονισμένες ενέργειες έδωσαν ευτυχές τέλος σε αυτή την σημαντική εκκρεμότητα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ