2023-06-22 08:20:02
Φωτογραφία για «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Έγκριση μέχρι τον Δεκέμβριο;
 Ξαφνική ήταν η αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση από το καστ του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Καθώς ναι μεν δεν υπήρχε συμφωνία μεταξύ της ηθοποιού και της παραγωγής της σειράς για τη νέα σεζόν αλλά οι συζητήσεις είχαν γίνει σε καλό κλίμα.

Κάποιες πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Κλέλια Ρένεση όταν συζήτησε με την παραγωγή για τη σεναριακή τροπή που θα πάρει ο ρόλος της Καίτης στα επεισόδια της 11ης σεζόν δεν ενθουσιάστηκε.Και έτσι προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«…Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη "οδό Μουρμουράς", καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος…Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (όποτε κ όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια».

Πλέον η παραγωγή αναζητά δύο νέα πρόσωπα για ταίρια των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς. Η νέα παρτενέρ του «Μήνα» (Αντώνης Αντωνίου) μετά την αποχώρηση της «Βούλας» (Ελένη Κοκκίδου) δεν έχει ακόμη βρεθεί. Έγιναν προχωρημένες συζητήσεις με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου χωρίς οι δύο πλευρές να φθάσουν σε συμφωνία.

Η παραγωγή τώρα αναζητά και τη γυναίκα που θα έχει θέση στην καρδιά του «Ηλία» (Βλαδίμηρος Κυριακίδης). Το καινούργιο ζευγάρι της σειράς στη θέση των Μαρίας Χάνου και Σπύρου Χατζηαγγελάκη είναι η Εριέτα Μανούρη και ο Στάθης Κόικας ενώ στην 11η σεζόν της σειράς συνεχίζουν κανονικά Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας που υποδύονται την Ξένια και τον Μπάμπη αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader το όλο θέμα έχει προκαλέσει τον προβληματισμό στελεχών του προγράμματος του Alpha και δεν θα πρέπει να αποκλείεται η έγκριση που θα δοθεί τελικά για τη νέα σεζόν να είναι για επεισόδια μέχρι τον Δεκέμβριο και σε εκείνο το χρονικό σημείο να κριθεί εάν η κωμική σειρά θα συνεχιστεί μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ