2012-09-12 13:34:30
Φωτογραφία για Έχει γεννήσει 12 παιδιά τα τρία... Ελληνόπουλα!
Είναι η πιο παραγωγική γυναίκα στον κόσμο και έχει γεννήσει τρία Ελληνόπουλα!

Πρόκειται για την 45χρονη Κάρολ Χάρλοκ, η οποία έχει φέρει στον κόσμο 12 παιδιά!

«Μου ζητούν να τους προσφέρω ένα πολύτιμο δώρο και δεν φαντάζεστε τη χαρά στα πρόσωπα τους, όταν κρατάνε το μωρό τους για πρώτη φορά. Είναι μια έντονα φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος που το κάνω», δηλώνει η κ. Χάρλοκ στην Sun.

Η ίδια έχει δύο κόρες 22 και 19 ετών, τις οποίες απέκτησε από διαφορετικές σχέσεις, ενώ τώρα είναι έγκυος στο παιδί ενός ζευγαριού από την Ιταλία (το 13ο παιδί), το οποίο θα παραδώσει όπως λέει, χωρίς να το πάρει ούτε μια αγκαλιά.

Το δέκατο, το εντέκατο και το δωδέκατο παιδιά είναι Ελληνάκια τρίδυμα! Πρόκειται για τον Παναγιώτη, την Παρασκευή και την Ελένη, τα οποία γεννήθηκαν στην Αθήνα με καισαρική.

Η κ. Χάρλοκ έμαθε τα σχετικά με την παρένθετη μητέρα το 1995 και επειδή είχε ήδη τις δύο κόρες της τότε ήθελε να βοηθήσει τα ζευγάρια που θέλουν παιδιά και δεν μπορούν να κάνουν.

Όπως λέει, δεν προσφέρει την μήτρα της για χρήματα, αλλά για να δώσει χαρά. Το μόνο που ζητάει από τους γονείς είναι να της στείλουν μια φωτογραφία, για να την φυλάξει σε ένα κουτί που διατηρεί με φωτογραφίες στην φάρμα της στο Μπορντό, όπου μένει με τον σύντροφο της.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ