2012-03-19 09:46:03
Φωτογραφία για Έκρυθμη η κατάσταση στη Συρία
Έκρυθμη είναι η κατάσταση στη Συρία καθώς οι κυβερνητικές δυνάμεις βομβάρδισαν  διάφορες περιοχές της επαρχίας Χομς... χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν πληροφορίες για απώλειες.

Ο νέος αυτός βομβαρδισμός έγινε, σύμφωνα με τους ακτιβιστές, λόγω της πεποίθησης των συριακών αρχών ότι οι εξεγερμένοι, οι οποίοι θέλουν την ανατροπή του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, επέστρεψαν στις περιοχές της Χομς.

Η περιοχή Μπάμπα Αμρ, η οποία βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο μιας αιματηρής πολιορκίας του στρατού, ήταν μία από τις περιοχές που είχαν στόχο οι βομβαρδισμοί αυτοί, πρόσθεσαν οι ακτιβιστές. Ο συριακός στρατός πήρε τον έλεγχο της περιοχής αυτής την 1η Μαρτίου έπειτα από συγκρούσεις με ένοπλους αντιπολιτευόμενους.

Την ίδια ώρα νέα βομβιστική επίθεση σημειώθηκε σήμερα,μία ημέρα μετά τις πολύνεκρες εκρήξεις στη Δαμασκό, αυτή τη φορά στο χαλέπι. Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη σε κατοικημένη περιοχή της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Συρίας και σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Πηγές της αντιπολίτευσης δήλωσαν ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε περιοχή που βρίσκεται κοντά σε γραφείο των τοπικών δυνάμεων ασφαλείας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ