2012-09-14 14:02:03
Φωτογραφία για Διεκόπησαν οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Βεγγάζης
Οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Βεγγάζης διεκόπησαν χωρίς προειδοποίηση, στη διάρκεια της νύχτας για «λόγους ασφαλείας», ύστερα από την επίθεση που σημειώθηκε την Τρίτη εναντίον του αμερικανικού προξενείου στην πόλη της ανατολικής Λιβύης, δήλωσε πηγή του αερολιμένα.

«Λάβαμε εντολή εχθές το βράδυ για διακοπή όλων των πτήσεων για λόγους ασφαλείας» τόνισε η ίδια πηγή.

Η ίδια πηγή, η οποία δεν κατονομάζεται ανέφερε ότι ένα αεροσκάφος της Tunisair, το οποίο επρόκειτο να απογειωθεί, καθηλώθηκε στο έδαφος.

«Απειλές για την ενδεχόμενη παρουσία φορητών πυραύλων εδάφους-αέρος είναι πιθανό να βρίσκεται πίσω από την απόφαση αυτή, ωστόσο δε γνωρίζουμε τους ακριβείς λόγους», υπογράμμισε η ίδια πηγή.

Στη διάρκεια της λιβυκής κρίσης, δυτικές χώρες του ΝΑΤΟ έκαναν λόγο για εξαφάνιση χιλιάδων κατευθυνόμενων, φορητών πυραύλων.

Εν τω μεταξύ, οι συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για την αμερικανική αντι-ισλαμική ταινία, η οποία πυροδότησε τα επεισόδια στη Βεγγάζη, συνεχίστηκαν και σήμερα το πρωί κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στο Κάιρο, μετέδωσε δημοσιογράφος του γαλλικού πρακτορείου.

Οι διαδηλωτές, σχηματίζοντας ομάδες μερικών δεκάδων ατόμων, πέταξαν πέτρες εναντίον των ειδικών δυνάμεων για την καταστολή των ταραχών, οι οποίες έχουν αναλάβει να αποκλείσουν την πρόσβαση στην αμερικανική διπλωματική αποστολή και απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.
on-news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ