2012-09-14 14:01:54
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΡΕΑΛ Μ.!
Άνοδο της τάξεως του 7% σε σχέση με το προηγούμενο οικονομικό έτος παρουσίασαν τα φετινά έσοδα της Ρεάλ Μαδρίτης, τα οποία αγγίζουν τα 517 εκατομμύρια ευρώ και σπάνε κάθε ρεκόρ!

Η «Βασίλισσα» επέστρεψε στο θρόνο της στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά πέραν από την τρομερή πορεία της στους αγωνιστικούς χώρους, έκανε το ίδιο και στα γήπεδα της οικονομίας, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Το οικονομικό έτος 2011/12 έκλεισε με άνοδο 7% για τους Μερένγκες, που έγιναν ο πρώτος αθλητικός οργανισμός που σπάει το φράγμα των 500 εκατομμυρίων, την ώρα που για τη σεζόν 2010/11 είχε 480.2 εκατομμύρια ευρώ έσοδα.

Τα καθαρά κέρδη μειώθηκαν κατά 23.3% σε σχέση με πέρυσι, λόγω της αύξησης της φορολογίας, των ασφαλίστρων, των εξόδων από τις επενδύσεις και του γενικότερου οικονομικού περιβάλλοντος. Ωστόσο, αυξήθηκαν κατά 9.6% τα Ίδια Κεφάλαια, έπεσε κατά 26.5% το καθαρό χρέος, ενώ αυξήθηκαν και τα λειτουργικά κέρδη.

Για την τρέχουσα χρονιά, τα κέρδη της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να φτάσουν τα 516.6 εκατομμύρια, παρουσιάζοντας ξανά, έστω και μικρή, αύξηση!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ