2012-09-17 18:11:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Ανάμεσα σε κούτες με ανταλλακτικά είχαν κρυφτεί 12 μετανάστες
Συνολικά 20 αλλοδαποί που προσπάθησαν να περάσουν παράνομα συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο λιμάνι της Πάτρας. Εκτός από τους αλλοδαπούς στα χέρια των αρχών έπεσαν και οι διακινητές των παράνομων μεταναστών. Συγκεκριμένα Συνελήφθη 57χρονος αλλοδαπός οδηγός οχήματος (τύπου VAN) με τρέιλερ, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, διότι μετέφερε με την άμεση συνέργεια τριών ακόμη αλλοδαπών, τέσσερις αλλοδαπούς, κρυμμένους στο χώρο του φορτίου, χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθησαν, δώδεκα αλλοδαποί, μετά από υπόδειξη οδηγού Φ/Γ οχήματος (τράκτορας-επικαθήμενο), διότι εντοπίστηκαν κρυμμένοι, εντός του χώρου του φορτίου του οχήματος που αποτελούνταν από κούτες με ανταλλακτικά ψυγείων, χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ακόμη, πιάστηκαν πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, τρεις αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Τέλος, στα χέρια των ανδρών του Γραφείου Ασφαλείας έπεσε 45χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το όχημα της πρώτης περίπτωσης κατασχέθηκε.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ