2012-09-17 20:08:03
Φωτογραφία για Συντηρούν μόνοι τους τα οχήματα οι αστυνομικοί της Ξάνθης [video]
Ένστολη διαμαρτυρία έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Π.Ε. Ξάνθης διαμαρτυρόμενοι για το ενδεχόμενο να υποστούν περικοπές οι απολαβές τους και έχοντας ως σλόγκαν τους «προστατέψτε αυτούς που σας προστατεύουν».

Οι Αστυνομικοί της Ξάνθης παρουσία του προέδρου της Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Χρήστου Φωτόπουλου συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 9.00 το πρωί έξω από την Α.Δ. Ξάνθης, με τον κ. Φωτόπουλο να πραγματοποιεί μια σύντομη ομιλία-αναφορά στα προβλήματα που ταλανίζουν τους ένστολους.

«Ο αγώνας μας θα είναι συνεχιζόμενος. Ακόμη και εάν περάσουν οι περικοπές στους μισθούς μας εμείς θα συνεχίσουμε. Ζητάμε να μην υπάρξει καμία μείωση στις απολαβές των αστυνομικών υπαλλήλων» τόνισε ο πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης κος Κώστας Μαλικόπουλος, εξηγώντας πως και στην Ξάνθη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι ένστολοι είναι δεκάδες.


Δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ τα οχήματα!

Σχολιάζοντας το γεγονός πως σε πολλές των περιπτώσεων οι αστυνομικοί υπάλληλοι έρχονται αντιμέτωποι με τραγικές λειτουργικές ελλείψεις, όπως η έλλειψη καυσίμων στα αστυνομικά οχήματα, ο κος Μαλικόπουλος επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας πως «μας έχουν φέρει στο σημείο ο πολίτης να μην μπορεί να απολαύσει τα αυτονόητα. Δυστυχώς μας έχουν καταντήσει στο σημείο να μην υπάρχουν καύσιμα για να κινηθούν τα περιπολικά και σε πολλές των περιπτώσεων οι αστυνομικοί ζητούν από τους πολίτες εφόσον δεν πρόκειται για κάτι επείγον να επισκεφτούν οι ίδιοι κάποιοι αστυνομικό τμήμα παρά να μετακινηθούν οχήματα της αστυνομίας».

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Ξάνθης έχουν αναλάβει με προσωπικά τους έξοδα τη συντήρηση των οχημάτων τους, καθώς όπως εξηγεί «εμείς είμαστε αυτοί που τα οδηγάμε και που θα κινδυνεύσουμε σε περίπτωση που προκληθεί κάποιο ατύχημα. Μπορεί τα οχήματά μας να είναι ασφαλισμένα, από όσο γνωρίζω, όλα στο δημόσιο, ωστόσο δεν έχουν περάσει ποτέ ΚΤΕΟ και εάν περάσουν είμαι σίγουρος ότι τα μισά θα κοπούν».

thrakitoday.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ