2012-09-20 15:24:09
Φωτογραφία για ΓΚΑΛΕΤΙ : ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΞΑΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι συνδύασε το όνομά του με μερικές από τις πιο πετυχημένες μέρες του Ολυμπιακού. Ο Αργεντίνος αντιμετωπίζει εδώ και καιρό πρόβλημα με το νεφρό του, κάτι που σταμάτησε και πρόωρα την καριέρα του. 

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, θα χρειαστεί να κάνει μεταμόσχευση και δότης θα είναι ο πατέρας του, Ρούμπεν Οράσιο Γκαλέτι. 

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην ποδοσφαιρική ακαδημία TYC Sports και μιλώντας στους σπουδαστές, δεν έκρυψε τη χαρά του για την ευκαιρία που του παρουσιάζεται να επιστρέψει στα γήπεδα. 

 «Οι γιατροί μου εγγυήθηκαν πως όταν κάνω την επέμβαση, θα μπορέσω να παίξω ξανά. Αποτελεί έξτρα κίνητρο», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Γκαλέτι, που συνέχισε. 

«Ποτέ δεν είχα συμπτώματα κανενός είδους. Δεν ένιωσα τίποτα. Έπαιξα τρεις αγώνες δίχως να αισθανθώ κάτι και λυπήθηκα όταν έμαθα μετά τη θεραπεία πως δεν θα μπορέσω να ξαναπαίξω». 


«Θέλω να εκπληρώσω ένα όνειρο. Να αγωνιστώ ξανά. Προέχει πρώτα η υγεία βέβαια. Θέλω να κάνω την εγχείρηση και αν όλα πάνε καλά, να έχω μια φυσιολογική ζωή. Οι γιατροί μου έχουν πει, πάντως, πως αν δεν παρουσιαστούν επιπλοκές, θα μπορώ να παίξω ξανά». 

Όσον αφορά στον πατέρα του, έδειξε μεγάλη κατανόηση και τον ευχαριστεί για αυτό... «Είμαι κι εγώ πατέρας τριών κοριτσιών και θα έκανα το ίδιο. Είμαι περήφανος που μου δίνει αυτή την ευκαιρία». 

Τέλος, αναφορικά με το πότε μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα, ήταν σαφής. «Σε δύο ή τρεις μήνες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ