2012-09-26 14:44:21
Φωτογραφία για ΜΕ... ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό τους.

Με πρωινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου με τον Ατρόμητο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν είχε στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Τζαμέλ Αμπντούν έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στο δεξιό οπίσθιο μηριαίο.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό έκανε επίσης θεραπεία και γυμναστήριο και είναι πιθανό αύριο να μπορέσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Γιάννης Φετφατζίδης ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο και ακολούθησε επίσης θεραπεία. Η κατάσταση του νεαρού «άσου» θα επανεκτιμηθεί αύριο, καθώς και τις προσεχείς ημέρες.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν αρκετά στην τεχνική και την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας. Την πρώτη του προπόνηση με τους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού, μετά την επιστροφή του στην ομάδα μας, έκανε σήμερα ο Αλέκος Ράντος. Το απόγευμα οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 17:30.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
'' Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ''
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
'' Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ''
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ