2012-09-27 18:28:22
Φωτογραφία για Που είσαι Αλέξη να δεις αυτούς που προστατεύεις;
Σας είχαμε πει νωρίτερα για την συγκέντρωση των μουσουλμάνων στην πλατεία Ομόνοιας και περιμέναμε να δούμε ποια θα ήταν η αντίδραση των ΜΑΤ απέναντι σε αυτούς.

Σε κάθε πορεία που κάνει ο ελληνικός λαός, στο τέλος έχουμε δεκάδες προσαγωγές, καταγγελίες για ξυλοδαρμούς και καλύτερα να μην μιλήσουμε για τα εκατοντάδες δακρυγόνα και τις χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

Αντιθέτως σήμερα οι μουσουλμάνοι εκτός του ότι προχώρησαν σε καταστροφές σε μαγαζιά και αυτοκίνητα, κατά τα άλλα δεν τους έκαναν τίποτα απολύτως εκτός από μερικά δακρυγόνα.

Γιατί κύριοι δεν κυκλώνατε αυτά τα 500-600 άτομα και άμεσα εκείνη την ώρα να προβείτε σε απομόνωση και έλεγχο για να δούμε όλοι -και κυρίως αυτοί οι οποίοι τους υποστηρίζουν σθεναρά- ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι παράνομοι και άμεσα να τους ξαναστείλουμε πίσω στην χώρα τους;

Αλλά θα μου πείτε εδώ μιλάμε για πολύτιμους ψήφους, πως θα τους στείλουμε πίσω στην χώρα τους; Τόσο κόπο κάναμε να τους βγάλουμε ελληνικά διαβατήρια Που είναι ο "αγαπητός" μας δήμαρχος ο Καμίνης να διαμαρτυρηθεί πως χάνουμε τουρισμό με αυτές τις εικόνες όπως διαμαρτύρεται όταν οι Έλληνες συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος;;;

Γιατί δεν ακούγεται καμμιά διαμαρτυρία που ο Πρόεδρός τους συκοφάντησε τον Σαμαρά;

Αυτά να βλέπετε και τα καλύτερα έρχονται δυστυχώς....
psifiakoohiro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ